Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Socant! (sau despre Dinamo)

Recommended Posts

Am vazut asta la televiziunea austriaca si am vrut sa intru in pamint de rusine. Mai ales ca eram la niste cunostinte austriece care ne-au privit foarte intrebator dupa reportajul respectiv...

http://www.protv.ro/filme/cainii-rosii-au-provocat-pagube-de-200-de-mii-de-euro.html

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/cupa-uefa/11100/fanii-lui-dinamo-au-facut-pagube-de-200-000-de-euro.htm

Minunea mea!

Flavia si Bianca[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Flaflo
quote:Originally posted by tzitziri

asta apropo subiectul cu "ce inseamna sa fii roman" si lucruri de care nu suntem mandri [xx(]

id="quote">id="quote">Nu, deloc! Asta apropo de faptul ca m-am saturat sa ma dezvinovatesc la fiecare pas ca sint romanca![bang]Minunea mea!Flavia si Bianca[copil]
id="quote">id="quote">de ce faci greseala asta?pai romanii sunt singurii suporteri cand este vb despre fotbal care devasteaza si se comporta ca niste huligani? asta este ceva la ordinea zilei cand este vb despre fotbal in toata lumea...daca tu nu te porti ca un huligan sau nu faci fapte rele, atunci da-mi voie sa spun ca nu tu gresesti ca trebuie sa te dezvinovatesti ca esti romanca, ci greseste cel care judeca si te considera inferior pe motivul ca esti roman si nu austriac.nu face greseala asta de a te considera inferioara altora pt ca esti romanca.

Eu chiar nu ma identific deloc cu un grup de suporteri turbulenti.

Si nu cred ca romanii sunt in top cand e vorba de huliganisme de genul asta. Ne-au luat-o altii inainte cu rezultate mult mai spectaculoase.

De ce sa te dezvinovatesti ca esti romanca? Esti responsabila de faptele tuturor?

Mazzel, ai perfecta dreptate:

"greseste cel care judeca si te considera inferior pe motivul ca esti roman si nu austriac."

[cool]

nu cred ca daca esti microbisteste echivalentul cuvantului violenta.[;)]

Eu cred ca tine de educatia fiecaruia.De ce la Barcelona, Real Madrid, etc nu se intampla asemenea lucruri, se intampla doar la echipele mediocre,Rusine lor, si ar trebui sa plateasca cu varf si indesat.

Au ajuns un grup de romani sa incerce sa deschida usa avionului in timpul zborului[bang].Halal microbist are dinamo, cu toate ca nici steaua sau rapid nu sta mai bine la capitolul microbisti[bang][bang].Pacat ca un grup nesimnificativ de rateuri ale societatii sunt considerati " adevaratii microbisti "

Sa puna in joc viata echipajului si al celorlati oameni din avion.De ce s-a intamplat doar in unul, nu in amandoua'

Asta denota ce fel de oameni au fost in avion.

Au trebuit sa fie excortati de la contanta la bucuresti si s-au comportat ca niste golani si derbedei.Rusine lor si cluburilor care le dau carnete de membrii unor astfel de indivizi[bang]

De parca nu avem noi reputatie buna in europa, acum doar asta ne mai trebuia[:D].

sper sa nu primesc multe rosii[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...