Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Covoare pentru copii

Recommended Posts

Eu i-am luat covorase persane din magazinul Bucur Obor cu ursuletul Pooh (asa am decorat camera). Uite asa arata covorasele din camera copilului...

[gravi]Mihaela (30+)id="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Utile pt burtici, viitoare mamici
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Roxana Claudia

Anda - covorul Disney e absolut delicios. L-ai luat tot de la ProConfort? Mai are si alte modele?Nicoleta - am vazut si mocheta voastra. E super. Daca as putea sa cumpar vreo 3...[:D] Uite na, ca acum nici nu mai stiu ce sa aleg..id="Trebuchet MS">Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

id="quote">id="quote">Da, covorul tot de acolo l-am luat, dar nu mai aveau , era ultimul si am inteles ca nu mai aduc pana la anul nou.In schimb are mocheta ca a Nicoletei. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 )[foto] Album Albert

Roandre - m-am indragostit de lustra fetitei tale!! Si ce frumos i-ai decorat camera.. Ma simt datoare sa te intreb: de unde ai cumparat-o??[cool]id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

quote:Originally posted by Roxana Claudia

Roandre - m-am indragostit de lustra fetitei tale!! Si ce frumos i-ai decorat camera.. Ma simt datoare sa te intreb: de unde ai cumparat-o??[cool]id="Trebuchet MS">Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

id="quote">id="quote">Lustra am cumparat-o de la Mobexpert (cel din Cora Pantelimon) cu 2,5 mil si au multe modele...care mai de care mai frumoase!

[gravi]Mihaela (30+)id="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Utile pt burtici, viitoare mamici

Covor pe albastru cu Winnie The Pooh dar nu asa reusit ca al Andei, gasesti la Bucur Obor, nu as sti sa iti zic locatia dar sunt covoare aduse din Basarabia. Stiu ca exista si unele din lana pe alb sau asemanator.

[gravi]Deniid="red"> & [copil] Vlad 28 sept 2005id="size1"> & bb2id="Comic Sans MS">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...