Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recuperarea ajutor sau...?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Daca aceasta recuperare se poate face si la domociliu,este de ajuns sa cumparam BIOPTRONUL DE LA ZEPTER?.Asta dupa cateva sedinte de recuperare in spital alaturi de persoane calificate sa faca acest lucru.Si as mai avea o rugaminte daca este cineva care stie unde se poate gasi acest aparat si cam cat ar costa?
Distribuie pe alte site-uri

BIOPTRONUL va pastra musculatura intr-o forma mai buna ,o va intarii progresiv.

Se gaseste f. usor eu l-am achizitionat de la firma pot sa-ti dau un nr. de telefon.

Cat costa te lamuresc ei depinde ce oferta gasesti.

La exercitiile medicale la domiciliu poti renunta dupa internarea in spital in medie de 3 saptamani ,in acest timp poti sa reamintesti copilului ce a invatat impreuna cu kinetoterapeutul si sa perfectionezi exercitiile pe care ti le va arata pentru acasa.

r

Am vorbit foarte mult pe mees. cu acesti parinti .

I-am rugat sa scrie pe forum ceea ce intreaba despre ex. de recuperare neurologica ,sa fie urmariti si de alti parinti doritori de informatii.

Va raspunde si babysch.

Titlul l-am ales cu greu deoarece cei ce vor scrie despre problemele lor vor stabili ce informatii de recuperare vor sa afle sau sa dea lamuriri despre alte informatii utile .

Cat ajutor pot oferii cei ce vor sa dea informatii sau de cat ajutor au nevoie cei ce-l doresc.

r

Hai ca m-am lamurit intre timp care-i treaba cu subiectul asta. Concluzia: il inchidem.

rozaid="red">, daca vrei sa le raspunzi fetelor la diverse intrebari, te rog sa o faci acolo unde este deschis subiectul, nu deschizi subiect special pentru asta.

Apoi, in raspunsurile pe care le dai, te rog sa te conformezi prevederilor regulamentului.

De asemenea, daca vrei sa transmiti mesaje private fetelor, te rog sa o faci folosind mesageria privata (de exemplu: daca vrei sa-ti dau detalii, intra pe mess).

Multumesc pentru intelegere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...