Optimix Publicat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2006 Ma doare o masea de innebunesc....imi puteti recomanda urgent un stomatolog bun....nu-mi pot permite luxul de a omori durerea cu analgezice prea mult, pentru ca am niste examene de sustinut in perioada asta :(. Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi o viata intreaga... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 activeaza pm sa iti pot da un mesaj privat, sa nu se considere publicitate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
curlyeirina Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 o doctorita buna gasesti la Euroestet -dr voinescu.lucreaza super bine si e fffff draguta.are mana usoara.si aparatura de ultima ora irina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 am eu o prietena stomatolog care este foarte buna si nu are "scoruri" foarte mari .are cabinetul in zona victoriei. vrei nr de tel? da-mi pm.... alina si alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grodear Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Dr. Cosma Dan, Bd. Ion Mihalache, vis-avis de Piata Domenii. Lucreaza foarte bine. Daca doresti nr de tel. pentru programare da mi PM Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.