cristina_tudor Publicat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 29, 2006 buna, o intrebare adresata pescarilor si pescaritelor! merg cu sotul in delta, el la pescuit, eu la privit! n-am mai fost in delta si stiu ca acolo sunt conditii mai "speciale". ce este absolut necesar sa luam la noi? si mancare si apa....?!?! multumim, cristina si echipa http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ymcar Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Acum, pe vremea asta? Clar exista pescari mult mai inraiti ca mine, eu nu as merge nici platit! Dar on-topic... Depinde unde mergeti. Mai nou in Delta sunt pensiuni cu tot confortul, unde poti sa te duci si cu mainile in buzunar, ba chiar si hoteluri cu nenumarate stele. Dar la fel de bine poti merge si cu cortul in salbaticie (baaaaarrrrr, pe vremea asta!!!!) Pe langa cele necesare pescuitului (unde inteleg ca ai expertul in casa) eu as lua: -tzoale groase si impermeabile -apa de baut (si de spalat daca mergeti in salbaticie) -spirt si in general o mica trusa medicala (e bine sa te dezinfectezi si protejezi la cea mai mica zgarietura cand esti pe acolo) -tarie (ca dupa o zi de tremurat in frig, vant si umezeala....) -mancare in functie de locul unde mergeti (cu frigider, fara, cu masa asigurata, fara) -sare multa pentru cazul cand se prinde bine si vreti sa aduceti si acasa si gazda nu are congelator -o lada frigorifica buna e utila daca luati mancare la voi o tineti acolo la frigider si va luati peste zi mancare pe canale. Desi pe frigul asta... parca nu ar fi necesara -spray de tantari (in functie de cum e vremea pot fi multi sau deloc) -daca mergeti cu masina merita sa luati mancare si bautura, in delta sunt scumputze... Mai scriu daca mai imi vin idei.... mai intreaba daca ai intrebari mai specifice My life stinks Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina_tudor Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Multumesc Ymcar, Sotul meu e incepator...incepator! " Gasca" e cu patima pescuitului. Iti multumesc pentru cele spuse si chiar te rogggg, daca iti mai amintesti ceva important poate iti faci timp si ne scrii. O sa-ti spunem daca a meritat cheltuiala. Se merge in salbaticie...cred! Deja incep sa fiu mai putin entuziasmata! Se da la stiuca, cica! multumesc, cristina http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 cristina draga, daca nu mergeti la vreo pensiune/ motel/ hotel... eu una nici nu m-as gandi sa merg in perioada asta! noi mergem vara la gura portitzei - nu e chiar delta, dar este super! ce sa zic, la pensiune sau asa ceva se ocupa ei in principiu de mancare, au frigider si ce mai trebuie... daca nu, eu una nu prea ma vad acum in frig spaland peste in dunare, apoi sa-l tai pe fund samd... BRRRRR! tine-ne oricum la curent cum a fost! ar trebui sa aveti un cort foarte bine dotat, sa nu intre apa in el, etc. saci grosi de dormit, o butelie din aia cu arzator pe care sa faci mancare, multe cratitze, farfurii, gratar si carbuni, condimente, castroane, ulei, otet, lamai.... si nu uita de [alcool] daca zici ca gasca e formata din expertzi in domeniu, cred ca ei vor sti sa te indrume ce sa pui in bagaje! _________________________________ Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Ca sa fiu sincer, as vrea tare mult sa ne spui cum a fost. Sunt curios. Doua lucruri sunt certe: nu trebuie sa iei la tine peste[:)] si, da, o sa prindeti multa stiuca... poze multe cu noi[foto] Ana a implinit un an[foto] Vara lui 2006[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maiotra Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Eu am prins numai stiuca cand am fost in Delta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina_tudor Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 multumesc pentru raspunsuri, pentru ca erau ca multe semne de ? intrebare, eu m-am retras, nu suport frigul si mizeria............. asa ca la ora asta sotul meu e in drum spre tulcea. cu siguranta am sa va scriu sa va spun prin ce peripetii a trecut. cristina[cool] http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ortansa Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 fir intins. Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru) id="Century Gothic">id="size2">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 Draga Cristina, eu sunt nascuta in Tulcea si iti spun sincer ca am mers in delta numai vara, iarna si toamna tarzie, cum e acum, e super naspa. Frig, umezeala, iar daca mergeti in salbaticie e groaznic de-a dreptul Conditii nema, nici macar apa de baut, decat apa plata pe la buticurile de prin satuce (mai scumpa decat normal). Peste da, inca se mai prinde, dar trebuie sa stii unde sa dai la pestem nu oriunde, probabil ca o sa-i indrume pe prietenii tai vreun localnic. Vara insa este o alta poveste, e super fain, mai ales in salbaticie, cu un mic amendament: tantarii!! Care-s groaznici, nu scapi de ei nici ziua (daca esti in salbaticie), iti intra si in gura! In rest e super! Fir intins pentru sotul si prietenii tai si mai e o urare care se face celor care merg la pescuit, insa ma abtin (da' sa stii ca-i cu noroc) May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care! http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ymcar Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 quote:Originally posted by Elle_sebFir intins pentru sotul si prietenii tai si mai e o urare care se face celor care merg la pescuit, insa ma abtin (da' sa stii ca-i cu noroc) [:D]May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photosid="quote">id="quote">[:D] Corect!My life stinks Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.