Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. homeopat - Galati

Recommended Posts

salut,

sunt mamica a doi baieti.

cel mare are 4 ani iar cel mic 2 luni.

cu cel mare am pr. cu racitul si nu mai doresc antibiotic

vreau sa incerc si homeopatic dar dupa un consult, o shema homeopatica

ce dr. homeopatic imi puteti recomanda in galati ( braila - este totusi aproape)

va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De dr.GOARZA auzit?noi suntem la inceput la dansa dar am auzit numai de bine.Cat despre cea care are cabinetul prin Tig 1 cum te duci spre parc,am inteles caci o consultatie e 100 ron si iei pastilele de la ea(mult mai scumpe) si nu te consulta cu ora cum ar trebui sa t eo faca un homeopat si scoate tratamentul dintr-un program pe calculator si nu din cunostintele ei generale.Dar de ce nu incerci pana iti laegi un homeopat sa ii dai osciloccoccinum o doza pe saptamana?Eu asa fac pana in martie.Scrie si pe prospect despre prevenirea virozelor in acest fel.

irina,35+[gravi]

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mai este o dna dr. homeopat pe str. Eroilor (Primaverii)pe langa teatrul de papusi , la subsolul unei case, se numeste Valeria Chiritescu -Homeopatie, Pediatrie. E si un cabinet stomatologic in aceeasi casa, gasesti usor cabinetul. Te tine la prima consultatie cel putin o ora. Cei care au fost la ea o lauda foarte tare.

Eu am mers o singura data cu baietelul meu de 4 ani si avea la rand 3 pers pt prima data si nu am mai ramas pt ca nu avea copilul rabdare, ar fi trebuit sa astept 3 ore. Am zis ca merg alta data si tot am amanat. Trebuie sa reusesc sa ajung si eu la ea. O sa-mi fac programare.

Succes!

mari

E un medic foarte bun.Eu si sotul ne-am tratat la dansa de niste boli destul de urate(sotul:reumatism accentuat-nu a mai avut nici o durere 3 ani ,ca si mine ;lichen plan extins rezistent la orice tratament;granulom inelar exitins,la fel;;eu:reumatism,amenoree,nervozitate,chisturi mari ovariene) acum vreo 5 ani(?),dar am crezut ca a murit.Oricum e foarte batrana,dar este si ieftina si foarte,foarte buna.

irina,gravidoasa,35+[gravi]

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...