cornelia_laura Publicat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 30, 2006 Fetelor dati-mi si mie o mana de ajutor[help]. Vreau sa fac fursecuri si de data asta le-as lipi cate 2 dar nu stiu ce crema sa fac care sa fie si usoara si sa stea tapana. Mai ales ca Eduard sigur va manca din ele. Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [bibe]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006) Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 Viziteaza culinarul, la dulciuri(sunt catalogate) o sa gasesti cate creme doresti. Si apoi adaptezi sa fie buna si pt. copilasi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 AM avut aceeasi dilema pana azi cand am cumparat..Nutella...Nu stiu daca tine sau cum se comporta asa ca nu lua asta ca pe un sfat [;)] Laura cu LARA si Surpriza[comoara] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 1, 2006 Creme din cartea de bucate a desprecopii.com. mai poti incerca gem simplu amestecat cu nuci, crema de vanilie aromatizata cu un strop de cacao sau cu alte arome....depinde si de ce va palce mai mult. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Asa cum zice si LAURAA, Nutella e foarte buna.Si lipeste foarte bine.[cool] de-ale gurii[pofta] Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 07.11.05 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.