Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

comenzi site-uri straine

Recommended Posts

helllo tuturor ..

va urmaresc de ceva timp, insa nu m-am bagat in discutii deoarece eu nu sunt mamica, abia am 19 ani :)

vroiam sa va intreb daca vreti sa faceti comanda de pe site-uri care nu trimit in romania.. am o cunostinta in state care ar fi dispus sa comande el pentru noi si apoi sa le trimita in tara, contra unui comision.

dat fiind ca transportul costa destul si nu prea renteaza la un singur produs, ma gandeam ca poate ne unim mai multe si comandam un singur colet.. asa impartim si costul transportului de acolo pana in tara si comisionul, care probabil in cazul multor produse nu se va mai simti atat de rau ca la unul singur

cu siguranta va ridica semne de intrebare faptul ca azi m-am inregistrat si tot azi am postat, insa va asigur (stiu ca nu prezint garantie :) ) ca nu am eu nimic de castigat sau vreo teapa.. doar ca vreau sa comand si eu mai multe produse de pe site-uri si as vrea sa fac totusi si niste economii..

de exemplu eu vreau sa comand de pe zappos.com si de pe amazon.com si binenteles ca in romania nu trimit. Pentru cine vrea, putem comanda de pe orice site din state, chiar si victoriassecret (stiu ca ei trimit si in romania, dar baga taxe mari la vama)

ce parere aveti?

va pup,

Alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...