nnadiaa Publicat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 30, 2006 am un baietel in varsta de 1,8 ani.Acum trei zile a facut o diaree acuta,a avut cam 4,5 scaune moi intr`o zi.La sfatului doctoritei lui,l`am trecut la regim...ceai de menta,smecta+regim alimentar>D~na doctor mi`a zis sa urmez acest"tratament" 48 de ore.Dar eu,capoasa fiind,am vazut ca a 2a zi isi revenise cu scaunul,am renuntat la regim si tratament.Aseara,pe la 10,a inceput sa se foiasca prin somn,se intorcea pe toate partile.L`am luat in brate sa il linistesc si a inceput sa imi vomite in jet si pe nas si pe gura,de cateva ori>Apoi s`a linistit cumva.dar tot se auzeau zgomote in burtica lui,tragea gaze la greu,pana spre dimineata cand a facut un scaun semilichid.Am vb din nou cu dr.lui,mi`a zis ca e enterocolita,iar regim si tratament cu calciu carbonic,smecta,saruri de rehidratare,regim alimentar.Azi nu a avut nici un scaun,in schimb,gaze la greu.Ce credeti?Ce ma sfatuiti sa fac? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toanca Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 Eu zis sa urmezi sfatul medicului.. Al meu bebel a avut enterocolita si e super naspa... Sanatate multa Toanca si [copil] Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 30, 2006 Sa nu-l treci la regim normal decat dupa ce se stabilizeaza complet, face primul kk tare. Si atunci, trecerea la regim normal se face treptat, testand pe rand alimentele. Si asculta de !!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihutza_pars Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Regim alimentar 2-3 zile obligatoriu, mucilagiu de orez cu morcovi, covrigi uscati, sticksuri nesarate, ceai de menta ( o linguritza de zahar la fiert la 200 ml. apa si un strop de sare), smecta, nu sucuri, nu dulciuri si nimic acid. NU SIROPURI PENTRU FEBRA. Acestea provoaca diareea. Daca are febra, impachetari cu prosoape reci, picaturi de algocalmin ( numarul de Kg. ale copilului plus una sau maxim 2 picaturi: ex:15 kg, 16-17 picaturi). Chiar daca mananca mai putin, nu dispera, important e sa-si revina. Eu tocmai am scapat cu baiatul meu din asta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Persis Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Buna seara nadiaa Am o prietena care are copilul cu probleme ca ale tale. a trecut prin faze rele tare, spital, perfuzii, kk trei patru zile moale. Micuta are o enterocolita pacatoasa si cum manca ceva mai "asa" era gata. Prietene mea, Alina, are mare grija la mancarea fetei, si desigur ca mai face crize dar mai rar. Si eu am avut o forma de enterocolita usoara, din copilarie pana acum cativa ani, cand am luat produse de la Aloe Vera, vreo 8 luni la rand si m-am vindecat. Inainte nu mancam lapte, usturoi si altele, dar acuma, sunt bine. Durerile de enterocolita sunt cumplite!! Vezi ca sunt multe informatii prin cartile de terapie naturista , iarasi ceiurile sunt f bune, trebuie copilul invatat cu ele ca sunt sanatoase. Sucul de morcovi facut in casa ajuta la multe. Cauta informatii pe net, prin carti ca asa afli multe. Sanatate si sa te bucuri de copil. Persisid="Century Gothic">id="blue"> Manglutescu Persida Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocris Postat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2006 Doctorita nu ti-a dat nici un medicament? Eu am avut de doua ori probleme da acest gen. Ultima data, chiar saptamana trecuta cand fetita cea mare se plangea ca o doare burta, cand a venit de la gradinita, apoi a vomat. A fost destul de serios, dar a trecut pentru ca am avut grija sa ia bine medicamentul (inainte sa o apuce criza de varsat). A tinut bineinteles si regim, dar medicamentul este foarte imporatant. Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nnadiaa Postat Decembrie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2006 fetelor,va multumesc tare mult pt sfaturi,sunteti niste dragute.Din fericire,piticul meu e acum ok,nu mai e nici o problema,cica,de fapt,nu a fost enterocolita ci o indigestie,cred ca de la niste branza topita pe care i`am dat`o amestecata cu piure de cartofi....Slava Domnului ca nu a fost mai rau.Multumesc inca o data.Sanatate multa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.