Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Texte pentru felicitari de Craciun?

Recommended Posts

Cautarea prin arhiva s-a soldat cu o potentiala mina de aur, din pacate secata. In sensul ca desi vad ca ar fi 20 de raspunsuri acolo (si in alte subiecte se face referire la acest subiect ca fiind exact ceea ce-mi trebuie), nu mi se afiseaza decat postarea initala [q]

Asa ca... HELP!

Caut texte frumoase de Craciun in engleza(daca e posibil), atat clasice cat si diferite, originale, pentru clienti si pentru colegi...

Ma ajutati? [pup]

Smilla

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

da, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut pe google & co.

am petrecut o zi minunata luand la mana site cu site de felicitari si copiind texte intr-un word.

a rezultat un word plin de texte mai mult sau mai putin dragute/ haioase etc, pe care my boss l-a respins si a zis, "vreau sa vad altceva, nu de-astea de pe net".

pentru acest altceva ma adresez voua...

... daca puteti si daca aveti posibilitatea ...

iar daca se repara arhiva nu va mai bat la cap. Pentru ca imi amintesc subiectul acela din 2004 si stiu sigur ca acolo erau niste texte dragute. Pacat ca nu le-am copiat atunci [q]

Multumesc.

[si nu va inchipuiti ca intre timp nu caut/ nu incerc sa creez eu/ nu visez noaptea [bang] texte de felicitari! Fac toate astea. Dar an extra help nu strica niciodata.[flo]]

Apropo, voi primiti felicitari de Craciun de la sefii vostri?

Smilla

Unui partener fidelid="orange">id="size4">

Cu ocazia sarbatorilor de iarna vrem sa multumim unui partener fidel care a fost alaturi de noi in vremurile bune, dar mai ales in cele rele. Sprijinul vostru inseamna enorm pentru noi, inseamna curajul de a merge mai departe cand timpurile sunt grele si cand ni se pare ca o situatie nu mai are nici o iesire. Am vrea sa fim si noi un partener de tot atata nadejde pentru voi. Relatia de afaceri pe care am avut-o de-a lungul anilor ne-a facut sa realizam echipa deosebita pe care o formati, si nu numai. Am realizat ca sunteti niste oameni extraordinari: sinceri, optimisti, cu simtul raspunderii si ambitiosi. Mereu luptati pentru a va imbunatati serviciile si pentru a va consolida imaginea si relatiile cu partenerii.

Speram ca sarbatorile se iarna sa va aduca multa bucurie in suflete si pofta de-a va intoarce la lucru energici ca intotdeauna.

Sarbatori fericite!

Compania ________

Alaturi de noiid="red">id="size4">

Anul care a trecut a fost pentru noi un an plin, cu foarte multe succese. Si cum succesul nu vine niciodata singur vrem sa va multumim ca ati fost niste parteneri model si sa va lansam o invitatie de a lucra impreuna si in anii care urmeaza. Succesul nostru se datoreaza mai ales parteneriatului cu voi. Lucrand cu voi in echipa am ajuns unde suntem astazi si dorim ca maine sa fim mai departe, tot alaturi de voi. Buna comunicare, profesionalismul si imaginatia voastra va fac un partener dorit de toata lumea. Speram ca si noi am fost pentru voi un partener bun.

Avem planuri profesionale impreuna, planuim un viitor impreuna in fiecare zi prin deciziile noastre. Este normal ca si de sarbatori sa fim alaturi de voi urandu-va o vacanta de iarna cat mai placuta si linistita, multa odihana si nu in ultimul rand un Craciun si un An Nou fericit!

Compania ________

Profesionalismid="pink">id="size3">

Draga _______

Relatia noastra profesionala a fost benefica pentru amandoua firmele. Sper ca pe viitor sa continuam in acelasi ritm, dand dovada de mereu acelasi profesionalism.

Am incredere ca anul ce vine va fi la fel de profitabil. Insa pana atunci sper sa ai parte de o vacanta cat mai relaxata si sarbatori cat mai fericite!

O surpriza placutaid="limegreen"> id="size3">

Pentru ca este primul an cand lucram impreuna si nu ne prea cunoasteam stilul de lucru al fiecaruia trebuie sa va marturisim ca ati fost pentru noi o surpriza placuta. Ne-ati surprins in fiecare zi a colaborarii noastre cu tacticile voastre ingenioase, chiar agresive, cu spiritul vostru care vrea sa solutioneze tot. Langa voi am descoperit ca atunci cand o situatie este de nesolutionat, ea doar pare astfel. Cu voi exista intotdeauna solutia. Chiar cea mai buna! Nu cred ca puteam dori altceva de la un partener. Ati fost exact ceea ce cautam.

Vrem ca acesta sa fie doar inceputul unei colaborari indelungate si al unui parteneriat care sa aduca ambelor parti succesul dorit.

Pentru ca voi v-ati dovedit a fi o surpriza este randul nostru sa va facem o surpriza. Speram ca darul sa va bucure si sa lege mai strans nodul relatiei noastre de afaceri si poate al unei prietenii apropiate.

Sarbatori fericite!

Compania ________

O noua traditieid="red">id="size3">

In preajma sarbatorilor de iarna ne-am gandit sa stabilim o noua traditie ceva mai calda in destul de recea lume a afacerilor. Ne-am gandit sa va facem un dar prin care sa va spunem ca este o placere sa facem afaceri cu voi. Inca de la inceputul relatiei noastre ati fost mereu atenti la nevoile noastre si ati facut totul pentru a le intampina, dar si mai mult de atat. La voi poate cateodata, cele mai "pretentioase" cereri ale noastre au devenit realitate. Ne plac multe lucruri la voi, dar spiritul vostru competitiv si pasiunea pentru idei, in mod special. De asemenea va "invidiem" serviciul cu clientii care stabileste un standard pentru orice firma. Ne pare bine ca va avem ca parteneri, lucrul asta a ajuns sa fie o carte de vizita in sine.

Va trimitem asadar acest cadou pentru a lega si mai mult apropiata legatura dintre noi si sa va uram "Sarbatori fericite!"

Compania ________

Sprijinid="teal">id="size3">

Cu ocazia sarbatorilor de iarna

Intreaga noastra organizatie

Va multumeste pentru sprijinul acordat

In timpul anului

Si va ureaza

Un Craciun si un An Nou fericit

Seriozitateid="purple">id="size3">

Draga ________

Sper ca noul an sa-ti aduca inca si mai mult succes in afaceri decat cel precedent.

Ambitia si seriozitatea ta sunt un model demn de urmat.

Fie ca vacanta de iarna sa-ti aduca un plus de energie pe care sa-l valorifici in anul ce vine.

Sarbatori fericite!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...