Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lamblii la copil de un an si doua luni:(

Recommended Posts

copilul meu are lamblii(giardia), si am nevoie de un tratament pe baza de plante. Ce imi recomandati? Multumesc.

Un doctor mi-a dat o reteta si am ceva dubii, suna cam asa:

sara amara,(o lingurita) bicarbonat de sodiu(o lingurita) si paracetamol sinus(sase tablete). Amestecate si dat cate un varf de cutit inainte de mic dejun si seara dupa o ora de la cina.

Ati avut experiente asemanatoare?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce fel de doctor? Ca eu stiu ca paracetamol sinus nu se da la copii.

Eu la ai mei le-am dat cu succes Helmiflores 7 zile cu 10 zile pauza si iar 7 zile de Helmiflores. Iar luna urmatoare le-am dat propolis picaturi. Ai mei sunt mai mari, si le-am putut da propolis, pt copii mai mici stiu ca sunt pic de propolis fara alcool.

Multa sanatate!

Eu iti recomand uleiul de dovleac presat la rece,de la plafar. Daca copilul nu e mofturos...E ulei,asa ca e cam ...cahhh!!! Dar e foarte eficace. Eu i-am dat si Helmiflores si n-a avut efectul uleiului.Al meu nu prea face mofturi,ii spun ca e calciu si hap pe gat.O lingurita dimineata si una seara inainte de masa timp de zece zile pe luna. Eu i-am dat doua luni,dupa care i-am facut iar analizele si nu mai avea. E un an de atunci si inca nu are.Desi i-am facut analiza in mod repetat.Parca nici nu-mi vine sa cred. Poti sa-i mai dai din cand in cand si preventiv.

Hana&Vlad-Cristian

http://photos.yahoo.com/vladhana

Am vazut ca pe forum si aici dar si in alte subiecte mai vechi se tot vorbeste despre PROPOLIS GLICOLIC (varianta pentru bbi) insa nu l-am gasit nicaieri in Bucuresti. Nici nu au auzit de asa ceva vanzatoarele de la plafar sau farmacistii.

Stiti sa-mi spuneti unde l-as putea gasi ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...