Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

impodobirea bradului de craciun

Recommended Posts

desi nu a cazut nici un fulg de nea pana acuma , nu ma pot opri sa nu ma gandesc al craciun, brad impodobit.....miros de cozonac, portocale.....[biz]. poate si din cauza faptului ca am intrat in luna decembrie...

voi in ce perioada impodobiti bradul???

[zana]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[pegeam]De obicei pe 24 seara...trimitem copii la bunici,si eu cu sotul il impodobim,inaine sa vina ei acasa..iar cadouriile..imbracam pe 25 seara ,un prieten..in costumul lui mos craciun ,si intra cu sacul de cadouri la copii..Sarbatori fericite,si Caldura in suflet ,Va doresc!

mamy_taty

quote:Originally posted by lavinai

noi de obicei il impodobim mult mai repede (15) ca sa ne bucuram de el cat mai mult!! e brad artificial asa ca nu e nici o problema!!mai e cineva care sa il impodobeasca mai repede???? [zana]

id="quote">id="quote">ioooo, ioooo, sper sa ne putem abtine pina la jumatatea lunii[:D] din cauza de cupil, inainte il impodobeam pe 23,24 dec. de acu' gata, e mult prea tirziu[copil]alexaid="red">[pegeam]id="right">

noi il impodobim in una din zilele dintre 18 si 22 decembrie, in principiu alegem sambata ca avem mai mult timp... desigur, participa si cei doi nazdravani, ceea ce face din impodobirea baradului o imensa bucurie pentru ei si o multime de sperieturi pt noi (cade bradul, bagat degetele in priza, spargerea de globuri, etc)

bradul a fost pana acum mereu natural, desi ma gandesc serios sa iau unul artficial, daca voi avea fondurile necesare!

noi cadourile le punem sub brad in seara de Ajun si le si desfacem tot atunci. de fapt, la noi in familie petrecerea mare atunci este, in seara de Ajun!

nu vine Mosul, mi-e teama ca l-ar recunoaste... oricum vad destui pe strada, in Oraselul Copiilor, in magazine, la tv... avem insa 2 fesuri de Mos Craciun si le punem la nazdravani pe cap, si asa imbracati frumos si cu fesurile astea ei impart cadourile...

HMMMMMMM!!!! ABIA ASTEPT!

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...