Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nepasarea guvernului ...

Recommended Posts

Mai fetelor noi ce facem cu copii nostri?Statul stie sa ia de la unii si sa dea la altii.Eu spre exemplu, am muncit 4 ani, primesc indemnizatia de 8 mil. si alocatia pt.Andrei de 240.000 lei(vechi).De la 1 ina. 2007 vom primi 6 mil. indemnizatia si 2 mil. alocatia, deci practic statul ne ia cei 240.000 lei.Vi se pare corect?Plus ca ne-a luat si laptele gartuit!Ce parere aveti si cum va descurcati voi?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

in primul rand sa stii ca sunt alaturi de tine in disperarea ta...

ceea ce mi se pare o maaare batjocura este alocatia copilului, care pana la 2 ani este 2 milioane si dupa aia revine la fabuloasa suma de 240 de mii! [bang][bang][bang]

totusi, pentru 'analiza economica' pe care o faci tu in cazul tau, eu cred ca inteleg punctul de vedere al statului. in principiu, se vrea sa se incurajeze reintoarcerea cat mai rapida a mamelor la serviciu.

statul ofera o suma: 6 mil pentru mama si 2 mil. pt copil = 8 milioane in total.

dar daca tu consideri ca mergand la serviciu castigi mai bine, va fi optiunea ta si vei primi pe langa salariu 3 mil (parca) pt plata unei bone.

asa ca mie una nu mi se pare anormala kestia asta deloc! este alegerea ta cum faci, si e normal ca statul sa te incurajeze sa mergi la munca, in loc sa-ti dea o carutza de bani si sa stai acasa!

cred ca asa se intampla in multe tari civilizate si, repet, mi se pare absolut normal!

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Depinde de unde privesti. Practic, statul da 2 milioane oricarui copil, indiferent daca mama a muncit sau nu, deci pentru foarte multe familii sint bani in plus. Pentru tine sint 240.000 mai putin si pentru mine ar fi fost la fel, dar la urma urmelor, hai sa fim seriosi, nu cu 200.000 creste un copil.

[dar daca tu consideri ca mergand la serviciu castigi mai bine, va fi optiunea ta si vei primi pe langa salariu 3 mil (parca) pt plata unei bone.

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

daca s-ar fi dat tot 3 milioane ar fi fost bine.. dar de la 1 ianuarie se da doar 1 milion stimulentul pentru revenirea la servici mai devreme de cei 2 ani de concediu ingrijire copil.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

quote:Originally posted by ninocikap

[dar daca tu consideri ca mergand la serviciu castigi mai bine, va fi optiunea ta si vei primi pe langa salariu 3 mil (parca) pt plata unei bone._________________________________Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )************************DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

id="teal">id="size1">
id="quote">id="quote">daca s-ar fi dat tot 3 milioane ar fi fost bine.. dar de la 1 ianuarie se da doar 1 milion stimulentul pentru revenirea la servici mai devreme de cei 2 ani de concediu ingrijire copil.Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)Pozee 1 milion stimulentul+2 mil. alocatia copilului pana la 2 ani=3 mil. in plus,pe langa salar, daca te reintorci la serviciIrina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">"Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Roseid="purple">id="Comic Sans MS">

..si parca stimulentul acela se da in bonuri pt cresa, deci eventuala bona o platesti din alti bani...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Originally posted by irina.c.
quote:Originally posted by ninocikap

[dar daca tu consideri ca mergand la serviciu castigi mai bine, va fi optiunea ta si vei primi pe langa salariu 3 mil (parca) pt plata unei bone._________________________________Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )************************DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

id="teal">
id="size1">
id="quote">id="quote">daca s-ar fi dat tot 3 milioane ar fi fost bine.. dar de la 1 ianuarie se da doar 1 milion stimulentul pentru revenirea la servici mai devreme de cei 2 ani de concediu ingrijire copil.Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)Poze
id="quote">id="quote">e 1 milion stimulentul+2 mil. alocatia copilului pana la 2 ani=3 mil. in plus,pe langa salar, daca te reintorci la serviciIrina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">"Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Roseid="purple">id="Comic Sans MS">da, dar pe langa astia 3 mil nu mai iei ca acum 8 mil indemnizatia... si doar 6.... [:(]Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)Poze

CREDETI-MA CA M-AS INTOARCE IN ORICE MOMENT LA SERVICI DAR DE EDUCATIA COPILULUI CINE SE OCUPA? CA SA ANGAJEZI O BONA NU O POTI ANGAJA CU 3 MIL.VOI ATI VAZUT (IN CELE MAI MUTE CAZURI ) LA CE FEL DE COPII DA STATUL 2 MIL. ALOCATIE?COPII NU AU NCI O VINA SARACII!DAR PARINTII LOR CARE STAU SI BEAU TOATA ZIUA SI II TINE NEMANCATI SI MURDARI DE II BAZAIE MUSTELE[bang]....ATI VAZUT ATATEA CAZURI LA STIRI. CE PARERE AVETI? EI LE-AS LUA COPII DACA AS PUTEA!NU AU GRIJA DE EI!NENOROCITII!!![bang]

eu cred ca esti prea drastica.... nu cred ca sunt majoritare cazurile de care spui... cu parinti care doar beau si nu au grija de copii.... sunt o gramada de familii care intradevar se vor bucura de banii astia... si ii vor ajuta...

si tu te vei ocupa de educatia copilului pana la 2 ani..dupa tot trebuie sa gasesti o solutie... ca sa te intorci la servici..si sincer multe dintre noi ne intoarcem la servici dupa cei 2 ani..pe bani mult mai putini... decat cei 8 milionae care ni-i da statul...

si macar putem sa stam 2 ani acasa...sunt atatea tari in care stai doar 1 luna sau 3 luni..si dupa ..mai stai daca vrei..dar in concediu fara plata...

sunt avantaje si dezavantaje peste tot...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...