cr_dum Publicat Decembrie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2006 [bang]SINCER EU NU MAI STIU CE SA FAC SA DOARMA SI ANDREI AL MEU ZIUA!COPII VOSTRI DORM ZIUA? Te rog sa nu mai folosesti 100% "LITERE MARI". Cu respect, G.id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Decembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 1, 2006 la varsta lui ar trebui sa doarma si ziua. ca sa te asiguri ca va reusi sa adoarma, poti face cateva lucruri: -scoate-l zilnic la plimbare, cate 1-2 ore; -asigura-te ca se simte bine: nu-i este prea cald sau prea frig la el in camera, are liniste, nu ii este foame sau sete si nici nu are scutecelul murdar; -pune-i sa asculte muzica incet sau canta-i tu ceva; -pune-l la somn doar cand este obosit _________________________________ Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb [hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elenia2 Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 sincera sa fiu al meu are 2 luni s nu prea vrea sa doarma ziua in schimb doarme noaptea doarme ziua doar daca are chef sau dak e scos la plimbare in rest sa fiu langa el sa ma vada s sa vb cu el nu are pretentii sal tin in brate dar sa stie el ca sunt acolo mam obisnuit repede cu situatia asa ca il iau prin casa dupa mine daca vreau sa fac cate ceva Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 quote:Initial creeata de cr_dum[bang]SINCER EU NU MAI STIU CE SA FAC SA DOARMA SI ANDREI AL MEU ZIUA!COPII VOSTRI DORM ZIUA?id="quote">id="quote">Copiii dorm in general si ziua. Acum depinde si de varsta lui. Eu de pe la 5 ani n-am mai dormit nici picata cu ceara.Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Nici fetita mea nu a dormit prea mult ziua in primele 3-4 luni decat daca ieseam afara. Cand era mai urat avea zile cand nu dormea mai mult de 11/2h toata ziua si era fooooarte agitata. De la 6 luni de cand am incepu diversificarea am inceput sa avem program de dormit dar si aici cu multe pauze si chinuieli Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.