Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

A inghitit o pietricica!

Recommended Posts

Fetita mea de 1 an si aproape 8 luni a inghitit o pieticica sau poate mai multe, de la ghiveciul cu un copacel. Eram in bucatarie spalam vasele, cand m-am intors in sufragerie sa o verific, i-a dadea iama la pietricele. Am vazut ca avea una in gura si cand m-a vazut a inghitit-o imediat. Acum nu stiu ca sa fac, ea se simte bine, acum doarme. Mi-e frica sa nu-i faca vreo leziune in stomac, ce as putea sa-i dau sa o elimine?

Simt ca ma i-a cu lesinul, nu sunt o mama inde-ajuns responsabila, aproape in fiecare zi face cate ceva si nu sunt pe faza, sa evit.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca esti o mama iresponsabila ci doar ai o fetitza mai nazdravana!

Cel mai bine ar fi sa te duci cat mai repede la spital (Grigore Alexandrescu)! NU incerca sa o scoti tu sau sa ii provoci varsaturi pentru ca ar putea sa ii faci mai rau decat bine!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Suna si tu un pediatru, dar parerea mea este ca va iesi la lumina pietricica, cat de curand. Nu cred ca-i poate produce leziuni, cat despre partea cu responsabilitatea..chiar crezi ca poti preveni absolut orice intamplare neplacuta din viata ei? Nu e decat un mic accident,cate altele se mai pot intampla! Suna mai repede un pediatru ca sa te linistesti!

Multumesc pentru raspunsuri, am gasit-o pe dr. pediatra, m-am linistit putin . Mi-a zis ca, daca nu o doare burta, se elimina prin fecale, trebuie sa mai astept 24 de ore sa vedem cum reactioneaza. Ea inca mai doarme, daca era sa o doara ,probabil nu dormea (zic si eu), sa vedem cand se trezeste.

intr-adevar am o fetita cam baietoasa, face numai nazbatii. Am spus ca sunt o mama iresponsabila pt, ca (nu stiu daca e off-topic), acum doua saptamani am fost in parc, si s-a urcat pe o roata care se invarte nu prea inalta, nu stiu cum sa va explic, se gaseste numai in parcurile noi amenajate prin sectorul 3 de vreo 2 luni; s-a ridicat in picioare si s-a dezichilibrat, pana sa ajung la ea, a cazut de la o inaltime de vreo 40-50 cm, cu toata greutatea pe umarul drept, am ajuns acasa cu urlete, apoi ne-am dus la spital si la radiografie : clavicula dreapta rupta. Si-acum imi vine sa-mi dau pumni, ca nu am fost pe faza. Asa ca, asta imi mai trebuie acum sa ma duc la spital cu pietricele in stomac, probabil o sa cheme protectia copilului.

Alta nazbatie , pe canapea sta in picioare si se arunca pe burta, ca si cum ar sari in piscina, si cu mana bandajata. si multe car3e nu-mi vin acum in minte , iar eu nu pot sa tin pasul cu ea.

te rog sa ne tii la curent, ca si monica mea estre tot cam asa de nazdravana. pana acum nu a facut decat sa-si inghita elasticul cu care avea prins parul (ca-i da in ochi), da' cine stie ca mai urmeaza[bang]

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Din greseala am deschis doua subiecte , rog moderatorii sa inchida unul dintre ele. multumesc.

Mirelaid="blue">, i-am urmarit scaunele in ultimele zile , si nu a aparut nimic. Cred ca mi s-a parut , probabil , in momentul in care eu alergam panicata spre ea sa o opresc. ea este foarte bine, activa, doarme, mananca , se joaca. Doar trebuie sa stau ceva mai mult, cu ochii pe ea.

ma bucur ca pitica ta este ok. poate intradevar ti s-a parut! de cand cu topicul tau, eu am scos toate pietricele de la flori, de teama, in schimb a prins-o ca scurma ca gaina in pamant si vroia sa-l manance[bang]

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...