Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copil mic si Revelionul

Recommended Posts

Buna fetelor,

Va adresez prezenta scrisorica pentru ca ma intrebam voi ce parere aveti sau cum ati facut. Am o fetita de 1 anisor si sotul meu insista sa petrecem undeva de Revelionul. Pe de o parte nu mi-ar strica nici mie sa ies un pic din casa si sa ma simt bine, pe de alta parte ma gandesc la fetita mea care ramane cu buni peste noapte care nu stie sa o adoarma, si mai ales cand se trezeste si cere lapticul e prea ametita sa stie ce face.

Sincer ma intreb oare sa o las o noapte pe pitica mea cu buni si sa ma duc si eu sa ma simt bine undeva sau sa raman acasa ca o mamica constiicioasa. Voi ce ati face?

Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca singura ta retinere este ca buni nu s-ar descurca cu fetita eu spun sa mergi linistita sa te distrezi de Revelion. Piticuta nu este chiar atat de mica incat sa ridice probleme. S-ar putea sa fii surprinsa de cat de bine se va descurca buni.

Distractie placuta! (fara sa stai in permanenta cu gandul daca e bine sau nu fetita; sigur va fi bine)

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Io zic sa te duci sa te simti bine cu sotul ca o mamica constiincioasa ce esti[:D].

O buna mamica respecta si doleantele taticului, daca acestea sunt in limite rezonabile. Doar e Revelionul, si oricum copilul tau va avea aproape 1 an si 4 luni. N-are nimic daca sta o noapte cu bunica.id="size1">

Daca ai cu cine sa o lasi - profita!

E vorba de o noapte!! Doar una![:D]

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.

Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.

Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...

Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

id="size1">

La primul revelion, cind piticul avea trei spatamini, evident ca am stat acasa, dar la al doilea, am plecat si l-am lasat cu bunicii. Nu se pune problema sa n-ai incredere ca bunica nu se va descurca sa-i dea biberonul! Evident ca va avea grija de ea, va fi atenta... Du-te si distreaza-te, asta nu te face mama mai putin constiicioasa! (gindeste-te ce faci daca o situatie de criza- sa zicem ca trebuie sa te operezi de apendicita-iti iei copilul cu tine?) Bine, daca n-ai chef sa mergi acolo unde vrea sotul, asta e o scuza buna, dar daca e o placere pentru amindoi, n-ai nici un motiv sa n-o faci!

Noi trebuia sa plecam la munte dar ptr ca Miruna e cam mititica (1 an) o sa lasam pe anul viitor..ea e o zvapaiata, mamaie nu s-ar descurca cu ea 2-3 zile. Insa vom merge la niste prieteni, iar aproape de miezul noptii o aducem acasa sa ramana cu mamaie, noi plecam inapoi la party. Deci ptr o noapte zic ca poate ramane fara probleme cu ea, daca e ceva iti poate da telefon. Insa daca tu nu esti cu sufletul impacat, atunci mai bine ramai acasa..stiu cum e[pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...