Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Reactivare firma

Yagmur

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

imi trebuiesc niste date, cand a fost infiintata firma? Deoarece daca este infiintata inainte de 2002 si nu si-a facut preschimbarea certificatului de inmatriculare e posibil sa fie radiata! Pe la registrul comertului ati mai trecut sa va interesati de firma? Bilanturile le-ati depus, sau declaratia anuala ca firma nu a avut activitate?

Banuiesc ca vrei sa incepi o activitate pe firma respectiva, asa ca te uiti in statut sa vezi daca e cuprinsa activitatea respectiva in obiectul de activitate al firmei daca este trecuta nu iti ramane decat sa mergi la registrul comertului si sa completezi un formular( care de fapt este o declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile pentru desfasurarea activitatii respective)daca nu este in obiect trebuie sa faci un act aditional de extindere a obiectului de activitate si apoi sa faci si declaratia ca indeplinesti conditiile pentru desfasurarea activitatii respective.

Da-mi mai multe detalii fiindca asa eu imi dau cu presupusul si scriu pana maine dimineata!

carla2005 [mamica] de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Distribuie pe alte site-uri

Mergi frumusel la Registrul Comertului si depui o cerere ptr reluare activitate. Cam asta e tot. Bine..daca nu mai sunt si alte probleme, recodificari la ob de activitate, bilanturi nedepuse, etc..chestii pe care le vei afla la fatza locului. Bafta!

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...