colonelu Publicat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 2, 2006 Sunt insarcinata in cinci saptamani si m-ar interesa daca cunoasteti cativa medici ginecologi si referinte despre ei in Drobeta Turnu-Severin. Am fost la vreo doi, dar nu am fost prea incantata. Voi merge pentru analize mai amanuntite in Timisoara , dar as vrea cateva referinte si in Drobeta. Multumesc. colonelu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yryna11 Postat Decembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Stiu ca f multe femei din Severin nasc in Craiova sau in Timisoara. Eu am nascut in Timisoara si am stat in salon cu o fata din Severin. Era f multumita de dr din orasul ei, dar a avut complicatii si de-aia a venit la Tm. O sa vorbesc cu ea maine si iti zic numele doctoritei. Iti urez sa ai o SARCINA USOARA! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colonelu Postat Decembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2006 Multumesc mult Yryna. Astept raspunsul tau. colonelu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Colonelulid="green"> te salut si bun venit aici! Parintii mei locuiesc in Tr. Severin. Eu am nascut in Timisoara dar in Severin am tot auzit de dr.( ea) Pahomeanu. Asta vara am petrecut o luna in Severin. Sarcina usoara! corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.