podarescu Publicat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 3, 2006 Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau cu o idee. Imi trebuie un loc de munca.Am doi copii, fetita de opt ani si baietel de trei ani, sotul meu are un salariu mic si nu ne descurcam. Chiar nu stiu cum vom trece sarbatorile. Anul trecut am terminat Scoala sanitara Carol Davila, iar acum sunt studenta primul an la management.Pentru un post de asistenta medicala in spit. Sf. Pantelimon se dau 1000 euro, iar eu nu am.Unde credeti ca as putea merge. Va rog sa-mi scrieti. Mi-a scris cineva de aici sa incerc la firmele cu prod. farmaceutice, dar nu am nici-o adresa.Voi, ce ziceti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 La clinici si cabinete particulare ai incercat? Sau si acolo tot cu spaga se intra? Pentru companii famraceutice nu-ti trebuie ncii o adresa, vedeam un material al tv zilele trecute cum ca anunturile lor de oferte de munca sunt cele mai numeroase si intrec toate celelalte domenii. Asa ca ia un ziar sau sapa pe ejobs.ro sau bestjobs.ro si e imposibil sa nu gasesti ceva in sensul asta. Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan bb2[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
podarescu Postat Decembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Am fost la un ca.particular pe Sos. Iancului si salariul era de 4 milioane, dar hai sa zic ca as fi acceptat si asa avand in vedere ca era program de 5 ore, insa trebuia sa lucrez numai pe calculator. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
podarescu Postat Decembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Sie eu am vazut la tv. o doctorita care ajunsese manager intr-o firma de prod.farmaceutice si care spunea ca salariile sunt bune, ca firma e in continua dezvoltare s.a. Daca s-ar plati cat de cat binisor m-as duce si ca agent vanzari Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Depinde ce vrei sa faci: siteurile de joburi sunt pline de oferte de agenti de vanzare la companiile farmaceutice, dar vor absolventi de medicina si farmacie; poti incerca. De asemenea am vazut si posturi de asistente sau asistente/receptionere la clinici si cabinete, e drept nu spuneau salariul.Poti incerca pe ejobs, myjob, bestjobs Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
podarescu Postat Decembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Multumesc mult, chiar acum cred ca am sa fac un cont la Myjob si eJobs si voi vedea ce pot face. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ELIZA MIRON Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Nu vreau sa te dezamagesc, dar e foarte greu sa ajungi agent de vanzari intr-o firma de medicamente Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artar Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 Producatorii de medicamente cauta reprezentanti medicali care trebuie , in general, sa fie absolventi de medicina, farmacie, stomatologie si mai accepta unii si pe cei cu chimie sau biochimie.Asta pt ca intrii in contact cu medici, promovezi un produs si trebuie sa stii sa raspunzi la intrebarea de ce sa recomand de exemplu aulin si sa nu recomand nimesulid? Si tu trebuie sa stii exact care sunt diferentele, avantajele si dezavantajele, cum actioneaza asupra organismului, tesuturilor etc...desi substanta activa este aceeasi... Depozitele de medicamente angajeaza agenti de vanzari care nu trebuie neaparat sa aiba nici macar studii superioare dar sa aiba excelente calitati de vanzator deoarece concurenta este f mare in domeniu si exact cum se spunea aici intrii f greu la un depozit bun chiar daca ai si cativa ani de experienta in spate..Apar mereu locuri libere in domeniu pt ca in vanzari trebuie sa-ti atingi target-ul si din vanzari si din incasari...Daca nu ai reusit dupa trei luni ai zburat...De aceea tot apar locuri libere... Personal nu recomand nimanui o cariera in vanzari decat daca e e talentat, are nervi de fier incat sa inghita 90% de nu-uri pe zi sau daca e doar o solutie temporara... Cel mai bine e sa incerci pe site-urile pe care ti le-a recomandat fetele..Cu scoala sanitara nu poti sa incerci un post de asistenta de farmacie?Stiu ca sunt f cautate si bine platite cam 10 mil (in medie) o norma de 6 ore. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatonel Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 quote:Originally posted by podarescuAm fost la un ca.particular pe Sos. Iancului si salariul era de 4 milioane, dar hai sa zic ca as fi acceptat si asa avand in vedere ca era program de 5 ore, insa trebuia sa lucrez numai pe calculator.id="quote">id="quote">tu chiar vrei sa lucrezi? [bang]Ai mai lucrat? Ce stii sa faci?Cit vrei sa lucrezi pe luna (cite ore) si ce salariu vrei?Toulouse, la ville rose[roker] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinah Postat Decembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 3, 2006 quote:Originally posted by podarescuAm fost la un ca.particular pe Sos. Iancului si salariul era de 4 milioane, dar hai sa zic ca as fi acceptat si asa avand in vedere ca era program de 5 ore, insa trebuia sa lucrez numai pe calculator.id="quote">id="quote">Daca as fi asa disperata cum pari tu, as da si cu matura pentru 5 ore si 4 milioane, d-apai sa bag date in calculator! Un job curat, decent, ce nu solicita asa multa munca fizica. Nu stiu ce te-a oprit sa-l accepti.Sa-mi fie cu iertare, eu nu cred ca acest mesaj este cu adevarat o dorinta de a munci ci mai degraba de a atrage ceva mila.Vad ca in profil ai 38 de ani, abia ai terminat o scoala si ai inceput alta, in pofida celor doi copii ai tai, pe care trebuie sa-i susti material dupa cum spui. Cred ca e timpul sa te opresti si tu din copilarit si sa te decizi la aproape cei 40 de ani ce vrei sa faci in viata. Nu poate tine un sot doi copii si inca un student.Chatonel cred ca are dreptate:"chiar vrei sa muncesti?" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.