Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Baiatul meu cel mare are 9 ani.Medicul de familie si cel cardiolog(i-am facut un control sa fiu sigura ca nu are nimic :de fapt i-am facut o vizita medicala generala si analize ca sa fiu linistita)mi-au zis ca ar trebui sa slabeasca vreo 4-5 kg.Bun.Nu mai mancam seara,evitam painea,suc deloc,dulciuri,dar ne intelegem destul de greu.Cel mic,care are aproape 2 ani,ar manca tot timpul ceva.Am mai fost si pe niste petreceri si ma simt asa de prost cand ma intreaba pot sa mananc,pot sa mai mananc?Mai vine si Mosul Nicolae si vine si cu dulciuri.Ce ma fac?

Multumesc

alibeta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:D][:D][:D]Sunt in aceeasi situatie cu baiatul meu cel mare de 6 ani jumate!S-a ingrasat exagerat ptr. varsta lui,are 30 kg..si s-a ingrasat cum s-ar zice"peste noapte",deci a luat cam 8 kg in 4 luni![bang]Am fost la un control la endocrinologie ca sa vad care este motivul !?L-a consultat,a zis ca are inaltimea bunasi ca intradevar e cam grasut pentru varsta si inaltimea care o are..A inceput sa imi scrie ce am voie si ce nu sa ii dau de acum incolo..40g paine-la o masa;3 mese principale pe zi;2 gustari-fructe sau lactate;o data pe saptamana zahar sub orice forma;alune,seminte;snaksuri,patiserie..dimineata:cereale-2 linguri la 400g iaurt.NU ARE VOIE:fast food,cartofi prajiti,icre,smantana,margarina,unt,maioneza,mezeluri pork,conserve de carne,prajeli ,paneuri,;fainoase:mamaliga,paste,cartofi,fasole uscata,mazare,;Se recomanda 1 lingurita ulei la portia de mancare..In timp ce scria doctora si vorbea cu voce tare,baiatul meu,mai ca plangea[q],la care dr.ii zice:"zii si tu ca nu iti place ceva din ce scriu ca nu ai voie." la care el:"pai imi place Tot",suparat foc..asa ca suntem in dieta..nimic din ce nu are voie,paine graham,dulciuri dietetice,crenvusti vegetali,carnati vegetali,pate vegetal Hame,apa plata sau suc de catina,fructe stoarse in casa..GREU dar MERGE..ce sa facem nu?a avut o perioada in care statea foarte mult ba la calculator ba la desene animate,fara sport ,fara activitate ca sa il puna in miscare..A propo:acum cautam un sport?Tu te-ai gandit la asta?ai vreo idee?Iti doresc mult succes in continuare..si tine-te de capul lui ca mai tarziu ne vor multumi[:D]

mamy_taty

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...