Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum este calatoria cu avionul?

Recommended Posts

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce ti-e frica? Si de ce crezi ca e trista calatoria cu avionul?

E chiar placut sa privesti lumea de la inaltime [:)] si sa zbori printre norii pufosi [:p]

Eu nu´s fan avion (am stari de voma la turbulente)id="size1"> da nici n-as da 2 ore de avion pe 22 ore pe tren.. Clar as alege [avion]id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

Si mie mi-a fost frica prima data cand am zburat, imi venea sa sar din avion de frica atunci cand stewardesele s-au pus sa imi explice ce sa faci in caz de..., sau cand era vreo turbulenta, dar de fapt e o senzatie misto, mai ales la decolare si la aterizare. La primul zbor l-am avut pe prietenul meu langa mine si il strangeam atata de tare de mana la orice mic zgomot sau turbulenta ca aproape ca nu ii mai circula sangele prin vene,dar a doua oara cand am zburat parca ma nascusem in avion, nu am avut nici o problema chiar daca am fost singura. Trebuie sa recunosc ca de fiecare data dupa ce zbor cu avionul cand ajung cu picioare pe Pamant imi fac o cruce si spun ''Domane ajuta ca am ajuns'', dar de atunci nu mai circul 35 de ore cu autocarul pana in Ro, in 2 ore am ajuns acasa fara oboseli, chinuri sau amortit de picioare.[cool]

Mada

Nu esti singura....[bang] Si eu patesc la fel. Daca este primul zbor, e super. Cel putin pentru mine asa a fost. Este o experienta care merita traita. Daca nu este primul zbor...[V] Eu cu cat am zburat mai mult cu atat mi-a fost mai greu. Ultima data am facut Bucuresti -Madrid dus intors- singura si mi-a fost foarte greu, drumul lung (in jur de 4 ore) si repet singura fiind imi treceau tot felul de ganduri.

In ceea ce ma priveste sufar de claustofobie si stiu ca de-aici mi se trage teama de zbor. Ma asez intotdeauna la fereastra si stau lipita de geam, ca si cum as vrea sa ies afara[8D]. Trebuie constientizat faptul ca totusi nu este decat o frica exagerata si ca nu se intampla nimic.

Nu mai zic ca si cu masina patesc ceva asemanator, nu atat de intens dar abia imi stapanesc gandurile negre. Nu stiu ce sa fac sa depasesc starile astea[cusca]

Edit: La mine in cotextul acestor stari bautura si calmantele nu au nici un efect.

"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Doar pentru ca sa va simtiti mai "sigure", din punct de vedere statistic, avionul este unul din mijloacele de transport cele mai sigure. Accidentele aeriene sint mult mai rare decit cele rutiere sau feroviare (nu-mi aduc aminte de cifra exacta).

Zbor placut!

Sivi - mami de doua printzeseid="purple">

Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003)

( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS">

este bine, placut pt cei care zboara 4-6, sau maxim opt ore. dar ce poate fi placut intr-un zbor care dureaza 12-13 continuu, apoi o mica escala si iar imbarcarea pt alte 3 ore[bang]. cand ajung in tara sunt umflata toata, nu numai gleznele. iar deasupra Siberiei sant cele mai naspa goluri de aer[q][:0]

grateila sa inteleg ca ai mai calatorit sau cum? De ce ti-e frica? Eu m-as duce cu avionul si la paine[:D] Glumesc, desigur! Dar ador [avion] mai ales senzatia pe care o am cand se desprinde de pe pista si cand aterizam.

daca ti-e atat de frica poti cere o tarie[alcool], fara gluma, multi fac asa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Eu am zburat si pentru 12 ore fara oprire...nu rau, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji...mai ales cand te gandesti ca varianta de 2 ore, e mult mai convenabila decat cea de 22 ore![:D]id="Comic Sans MS">id="navy">

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">[flo]

Wedding picture!

Starea civila

Honeymoonid="size1">

E superb cu avionul.

Mie mi-e rau in masina, dar in avion ma simt excelent.

Cat timp esti in aer nici nu iti dai seama ca zbori. E ca si cum ai merge cu trenul, mai usor inca.

E o senzatie ciudata la decolare si aterizare, insa nu am vazut pe nimeni sa-i fie greata sa vomite (nu e ca la balci cand te dai in parasuta).Simti o presiune in cap, doar atat.

Si eu m-am stresat prima data si a fost cea mai frumoasa experienta.

Pe masura ce trece timpul, am o oroare de cozile din aeroport si de formalitati, mai degraba decat de zbor in sine.

In zborurile Bucuresti -Londra rar sunt turbulente si alea nu asa de speriat.Sunt ca niste tremuraturi si e posibil ca sa nu fie deloc in timpul zborului tau.Nu ai de ce sa-ti faci griji!

Daca am reusit sa o aducem pe mama soacra cu avionul si i-a placut (asta dupa mii de temeri si chinuri)inseamana ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

Uitasem sa iti spun ca bebelusi de 4-5 luni calatoresc far nici o pb cu avionul, deci nu e nici pe departe cosmar :)Copii prietenilor mei calatoresc de pe vremea cand erau sugari.

Zbor placut!

Cristina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...