Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum este calatoria cu avionul?

Recommended Posts

Mie una nu mi-a fost asa de frica de calatoria propriu-zisa cu avionul, cat de faptul ca aveam doar vreo ora jumate pana la a doua cursa de pe aeroportul din Amsterdam si auzisem eu din povesti ca aeroportul asta e enorm [:D]..asa ca stateam cu ochii pe ceas sa vad cum intarzii si cum nu mai ajung eu la a doua cursa[alcool]

Nu imi e frica de calatoria cu avionul si cred cu tarie ca e mai putin riscanta pana si decat calatoria cu masina...doar ca probabil accidentele de avion ne raman mai 'intiparite' in minte pentru ca dimensiunile tragediei sunt mai mari...

E foarte frumos momentul decolarii(desi pe mine una ma cam ameteste), deasupra norilor, aterizarea, totul[:D]...eu cred ca daca nu ai capatat 'in sange' frica de avion o sa savurezi momentul

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si mie-mi place sa merg cu avionul, chiar daca odata am avut o experienta mai neplacuta. Mergeam in Malta (insula mica-mica) si probabil ca de aia pilotii aterizeaza in picaj vijelios la punct fix..sau or fi fost piloti de elicoptere????[alcool]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Stai linistita Gratiid="blue">! Nu esti singura. Eu mor de frica in avion si mai trebuie s o si maschez, frica, sa n o sperii pe Raluca.

La decolare si la aterizare mi se face inima cat un purice, simt cum tot sangele mi se scurge din vene. Dupa ce a aterizat sunt cea mai fericita!!!

Am citit toate mesajele voastre dar la mine nu tine nimic. De baut nu beau ca mi s ar face groaznic de rau, de citit nii vorba sa ma concentrez. Nu am privit niciodata pe geam decat cand avionul era pe pista.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Eliza, la fel m-am gandit si eu mereu. Am zburat pana acum de vreo 8 ori, oare cand o sa depasesc 10 zboruri mi-o fi mai bine[:D]

Si eu am prins turbulente din Madrid in Bucuresti...cam urate...daca nu foarte urate. Stewardesele nu s-au miscat din scaune cel putin 30 minute de la decolare. Si pilotul ne-a avertizat dinainte ca vom trece printr-o zona de turbulenta. Cand am ajuns in acea zona, ne-a anutat ca zona se prelungeste[bang] A fost cam nasol.

Oricum eu nu am teama de inaltime, ci ma simt fara scapare ca intr-un tub inchis din care nu am cum sa ies.

Oricum stiu ca e numai in mintea mea. Inca o data iti spun Grati.ela, ca daca esti la primul zbor, trebuie musai sa te bucuri de el. E o priveliste minunata si merita orice sacrificiu[flo]

"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Sincera sa fiu nici eu nu ma omor dupa calatoria cu avionul (mai ales ca noi zburam destul de mult pentru a ajunge in tara), insa de fiecare data am avut cate o experienta placuta sau cel putin amuzanta.

Intr-una din calatoriile noastre spre Beijing, am trecut printr-o zona cu turbulente destul de nasoale, de iti vibrau obrajii. Eu eram cu stomacul strans de neplacere, iar baietelul meu ma intreaba atunci: "ale gopi?" adica are gropi (drumul), ca stia din tara ca atunci cand ne zguduie masina, o face pentru ca drumul are gropi. A fost foarte dragalas, si m-a amuzat foarte tare explicatia pe care a gasit-o el.

In alta calatorie am trecut printr-o zona de nori pastelati, o frumusete. Ma gandeam ca asa trebuie sa fie si in Rai. E o senzatie extraordinara sa treci prin norisori pufosi albi ca zapada, bleo si chiar roz sau portocalii. Poate nu ma credeti, insa exact astea erau culorile. Si aveam impresia ca daca as putea deschide fereastra i-as putea mangaia. A fost superb, si de departe cea mai placuta calatorie facuta vreodata.

Tisina

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...