Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

STOMATOLOG-preturi

Recommended Posts

De curand am fost cu fetita de 8 ani la stomatolog,iar acesta mi-a spus ca trebuie sa poarte aparat dentar.Dupa efectuarea radiografiei, a stabilit ca trebuie sa poarte aparat si sus si jos, iar cand am auzit pretul, am ramas interzisa:9 milioane pentru ambele aparate, cu mentiunea ca in timp pot fi schimbate ( cu alti bani, alta distractie). Nu stiu care sunt preturile in acest domeniu pentru copii, dar considerati si voi ca acesta suma este normala pentru aceste 2 aparate dentare?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai nu ai spus ce fel de aparate dentare ti-a recomandat... confectionate, ori de alea ce se monteaza pe fiecare dinte... Poti sa mai ceri pareri de la alti medici!

Sora mea a purtat acu 2 ani gen brackets (fix pe fiecare dinte in parte) iar, aparatul si montajul au fost 4 mil, iar fiecare sedinta de activara (o data pe luna) costa 400.000 lei... dar are dintii drepti! Frate-meu a purtat de ala clasic, care arata ca o proteza cu sarme... dar la el era problema cu un canin crescut mai sus ca la vampiras...bineinteles, rezolvat cu succes!

aaa... la sora-mea trebuia sa-i mai faca un aparat pt stabilizare... alti bani... insa ai mei au renuntat

pozici

aLINUTZa

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...