simonadre Publicat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 4, 2006 Buna mamici de Mai-iunie! Incep prin a le incuraja pe fetele care nu vor mai ajunge la finish...am patit-o si eu in 2004, la 4 luni, si daca nu s-ar fi intamplat sa raman iar insarcinata anul asta in august, n-as fi avut curaj nici acum...Pentru mine a fost mai violenta pierderea, s/au rupt membranele fara nici o avertizare, chiar dupa ce il vazusem la echo si-mi facuse din mana...De tristete nici n-am mai suportat apartamentul in care stateam si am prins curaj sa ne mutam la casa, langa orash. cu mai putin stres, mai mult aer curat si multa liniste si pace, poate de data asta va fi bine pana la capat. deja am 15 sapt si 6 zile, adica aproape acelasi moment fatal, insa acum fac tratament cu Gravibinon, utrogestan, no-spa si scobutil si mult repaos, monitorizare atenta la doc...si poate va fi bine...tot timpul sunt ingrijorata...va anunt ca l/am simtit pe bebe si cand ma gadila prin burtica parca imi mai da curaj ca va fi bine de data asta... N-am mai intrat de mult pe-aici dar promit sa nu se mai intample. ma bucur sa cresc alaturi de alte mamici de aceeasi varsta gestationala, mai prind aripi si ies din depresie...De ce depresie? pe langa frica pe care nu mi-o poate indeparta nimeni, mai sufar si de lipsa de miscare..si simt ca ma fac cat un balon...si ma intristez si apoi imi revin..si iar bocesc cand nu mai incap in pantaloni...si sanii imi sunt imensi si nu-mi place deloc. poate ma veti judeca, dar acestea sunt doar momente trecatoare. Cea mai mare parte a timpului ma bucur de bebe, sper sa fie sanatos, la echo mi-a zis ca e perfect format dar nu s-a exprimat asupra sexului, nu era sigur.. V-am impuiat capul destul. Mai am o grija. Pana in luna 4 am pus 6-7 kg. si asta doar din lipsa de miscare. Orice fac ma oboseste si-mi da dureri groaznice de spae. E normal sa pun atata amar de grasimi? oare ce ma asteapta pana in Mai??? Va pup. astept replici incurajatoare. Inca o data sunt alaturi de fetele triste..va trece .. http://bd.lilypie.com/fMP-p2/.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2006 Simona in primul rand este un topic cu burtici de mai-iunie unde poti discuta mai multe probleme legate de sarcina cu burtici de aceeasi varsta cu tine si care au aceleasi temeri ca si tine. Si eu am stat acasa toata sarcina tot din cauza problemelor pe care le-am avut inainte si ptr a fi precauta sa nu mai trec prin asa ceva am ales sa stau in concediu medical toata sarcina si crede-ma ca a meritat. Acum sunt mamica si am uitat tot greul prin care am trecut: am uitat stresul de zi cu zi in care numaram practic fiecare ora care trecea si ma bucuram ca e bine sarcina, am uitat de stresul de a nu uita sa iau pumnul de pastile pe care le aveam, sa nu uit sa ini fac injectia, am uitat defrica care o aveam la cea mai mica durere de burta, de tot. Eu am luat 26 de kg in sarcina si dupa aproape 2 luni mai am in plus 13 kg dar nu pot sa spun ca ma mai deranjeaza f tare, desi la fel ca si tine cand vreau sa ma imbrac si vad ca nu ma mai incape nimic, nici pantaloni nici bluze si niici sacouri imi vine sa plang dar nu mai conteaza, am un bebe care trebuie sa fie sanatos si momentan nu ma pot gandi la o cura de slabire. E timp ptr toate. Asa ca du-ti cu mandrie si cu incredere sarcina pana la sfarsit. Multa bafta, ca temeri vor fi pana la sfarsit. Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.