Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despre siropurile de tuse

Recommended Posts

dragele mele am si eu o nelamurire legata de siropurile astea de tuse..poate ma luminati voi acum o data pentru totdeauna..

nelamurirea este legata de modul de administrare a siropurilor de tuse uscata si de tuse care rupe...cum se dau? daca tusea este uscata se da sirop de tuse uscata sau se da sirop expectorant ca sa ajute sa rupa? la fel daca tusea rupe deja..se da in continuare sirop expectorant sau de tuse uscata?

fetele mele au o tuse tare ciudata..adica dimineata cind se trezesc tusesc cu mizerie, adica rup..apoi in cursul zilei cind mai tusesc tusesc uscat..ce fel de sirop sa le dau?

astept cu nerabdare parerile voastre ca tare nedumerita sint

pupici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La tuse uscata se da sirop de tuse uscata (cel care opreste tusea), la tuse cu expectoratie se da sirop care favorizeaza expectoratia (inmoaie secretiile si unele chiar stimuleaza tusea).

In momentul cand tusea redevine uscata se renunta la siropul expectorant. Eh, momentul asta e cam greu de depistat dupa parerea mea. Ultima data i-am dat piticei mele Ambroxol si norocul meu a fost ca am recitit prospectul, de unde am aflat ca stimuleaza tusea si l-am oprit atunci cand a trecut la tusea mai mult seaca, altfel continua sa tuseasca mult si bine.

Eu as opri siropul expectorant si as apela la ceai caldut cu miere, asa cum zicea si gabrielle.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

La noi Stodalul nu merge absolut deloc. Remediile astea "Homeopate" nu merg la fel la toata lumea" De fapt, la mine merge, la Ioana Nu. (si la mine merge numai daca iau o perioada destul de lunga). Eu cind incepe a-mi tusi ii dau fie Plantusin de la Favisan combinat cu sirop de ceapa sau de ridichie neagra facut acasa. Plus ceai de ceapa. Si cataplasma cu sare incalzita pe pieptut.

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...