Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mely,eu am spalat cu multe marci de detergent rufele copiilor mei,dar cel mai bine m-am impacat cu Persil.Este bine sa pui detergent in cantitate potrivita,astfel incat la clatire sa nu mai iasa spuma din rufe.Eventual,si eu am folosit uneori,poti clati lucrusoarele cu Lenor Sensitive,cel cu poza cu bebelusul pe sticla...

E adevarat ca baiatul meu a avut o problema pe piele,cand era bebe,din cauza detergentului,dar din cauza mea,ca spalam la mana rufele si nu reuseam sa le clatesc suficient de bine si probabil ca puneam si mai mult detergent decat trebuia,insa am intrebat medicul si mi-am dat seama de prostia care o faceam.Dupa ce am redus cantitatea de detergent am rezolvat si problema copilului.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si

Ea e TOYO...

Distribuie pe alte site-uri

Am spalat la inceput cu Ariel, dar nu am simtit ca merita chiar asa banii, si am luat Dero Ab Dalb, de care intr-adevar sunt f multumita; intrand insa in supermarket am obs. TEO BEBE detergent pentru copii pe baza de sapun si aloe vera, de care nu m-am mai despartit de cand l-m luat. problema e ca nu se prea gaseste, si cand cumpar, iau la pungi de 6kg. miroase extraordinar si scoate petele de pe bavetele fara sa le spal anterior separat, lucru pe care Arielul nu-l facea nici la programele de 90 grade.

Deci pentru [copil]folosesc TEO BEBE, iar pentru[cina2] Dero Alb Dalb

salma

La inceput am folosit un detergent hipoalergen, nu mai stiu denumirea. Apoi detergent obisnuit.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Eu am folosit Tide de la inceput. Spala foarte bine, pun cantitate mica si dupa ciclul normal de spalare mai dau drumul la cel mai scurt ciclu al masinii mele (50 de min la 30 de grade) fara detergent, pentru limpezire.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

quote:Originally posted by salma2005

Am spalat la inceput cu Ariel, dar nu am simtit ca merita chiar asa banii, si am luat Dero Ab Dalb, de care intr-adevar sunt f multumita; intrand insa in supermarket am obs. TEO BEBE detergent pentru copii pe baza de sapun si aloe vera, de care nu m-am mai despartit de cand l-m luat. problema e ca nu se prea gaseste, si cand cumpar, iau la pungi de 6kg. miroase extraordinar si scoate petele de pe bavetele fara sa le spal anterior separat, lucru pe care Arielul nu-l facea nici la programele de 90 grade.Deci pentru [copil]folosesc TEO BEBE, iar pentru[cina2] Dero Alb Dalbsalma

id="quote">id="quote">Salma, eu cumpar Teo Bebe de pe ..., e intr-adevar super, are un miros de bebelasi parca si ramane mirosul.Eu mai spal hainele de bb si cu Ariel sau Persil, dar de cand am descoperit Teo Bebe spal doar cu acesta hainele lui bb. [cool]Edit: Nu ma lasa sa scriu site-ul, imi spune ca-i reclama...[bang]deci il iau de pe net, il comand si il primesc acasa prin posta.
[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...