Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce urari sa fac de Craciun...in asemenea sit.

Recommended Posts

Anul trecut am sunat nasii(ca in fiecare an) de sarbatori, ei nefiind in oras cu noi si...am aflat ca baiatul lor(tocmai terminase facult. de medicina)a murit.Cumplita veste in ziua Craciunului, am fost socata, pur si simplu, am bufnit in plans,n-am fost in stare sa mai adaug nimic.N-am mai vorbit cu ei,de Paste le-am trimis un mesaj pe mobil in care le-am urat sanatate si puterea de a trece peste greaua incercare . Se apropie Craciunul si as vrea sa-i sun, dar pur si simplu nu stiu ce sa le zic, ce urari sa le fac, ce sa le mai urezi unor parinti distrusi?!!!Dati-mi un sfat, ce sa le spun,nu-mi gasesc cuvinte in asemenea situatii..
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Chiar este o situatie destul de grea. Nici eu nu as sti ce sa le urez intr-o situatie asa de delicata. Tinand cont ca a mai trecut cva vreme de cand copilul lor a murit eu le-as ura sa aiba parte de una dintre cele mai frumoase sarbatori.Si sa se gandeasca ca el o sa-i vegheze mareu oriunde ar fi.

Ana,un "Craciun cu sanatate" si o intrebare gen"Ce mai faceti?" cred ca e destul...E adevarat ca durerea e mare,dar oamenii astia sunt vii si nu cred ca le-ar face rau sa ii intrebi despre fiul lor decedat...ce rau le-ai putea face?Fi convinsa ca sunt constienti de faptul ca esti stanjenita sa vorbesti cu ei...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si

Ea e TOYO...

Le urezi sanatate...si amintesti si de greaua incercare la care au fost si sunt supusi....contrar impresiei generale, oamenii care trec prin asa ceva vor sa vorbeasca despre asta...oricum ei nu pot uita, asa ca tu nu le reamintesti asta sau ii indurerezi, ci esti alaturi de ei...

Oana si Mara 11.08.2004

Tatal meu a decedat de Craciun acum 2 ani. Anul trecut cind am sunat-o pe mama i-am urat "Multa sanatate" si putere sa treaca peste acest necaz!

E tare greu, te inteleg! Dar si ei sunt tot oameni si.......desi durerea e mare, au nevoie de oameni in jurul lor. Daca nu ami sunt sunati de cei apropiati, e si mai greu!

Andreia

si eu spun la fel: si ei doresc sa vorbeasca, sa povesteasca, sa planga... amintiti-va impreuna de fiul lor, rememorati intamplari... e greu, dar face parte din cursul firesc al lucrurilor.

iar un "la multi ani! sanatate!" si un gand bun nu le poate face rau. [flo]

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze si video

Eu zic sa le urezi ce simti tu din suflet!Nu mesaje pe telefonul mobil, nu asa ceva.Acesti oameni si-au pierdut ce aveau mai drag.Un mesaj pe telefonul mobil e doar un mesaj.Ei au nevoie de prieteni, fini, de oameni aproape langa ei!Fiul lor este ACOLO si vegheaza, chiar sa le fie cat mai uaoara durerea parintilor!Din adancul sufletului cauta vorbele care sa aline durerea nasilor!

Redati-mi viata!id="red">id="size4">

Putin cu putin se aduna marea...id="red">[ruga]

Si eu cred ca poti sa le spui orice iti vine din suflet in acel moment. In nici un caz nu le trimite un sms sec, ci suna-i..o sa vezi ca probabil cuvintele o sa iti vina pe masura ce vorbesti cu ei. E adevarat ca simti o senzatie ciudata de jena ca nu stii cum sa reactionezi intr-o anumita situatie, dar oamenii aceia au nevoie de cuvinte frumoase si care sa vina din suflet, si de oameni care sa fie alaturi de ei....

N-ar fi o idee frumoasa sa petreceti impreuna? In sensul de a-i chema la voi sau a merge voi la ei. Vor simti ca sunteti impreuna cu ei. Sau chiar sa-i ajutati la organizarea parastasului de 1 an. Sigur il vor face si putini sunt cei capabili sa renunte la un Craciun frumos langa brad pt a face un parastas. Daca aveti puterea, fiti langa ei. [flo]

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...