Rocsana2002 Publicat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 4, 2006 salutare, ma numesc Rocsana si ma intereseaza daca este cineva care a facut vilocenteza??si daca se poate cat mai multe informatii!multumesc[biz][biz][biz]id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiarama Postat Decembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 4, 2006 Rocsana , cred ca e vorba despre aceeasi procedura care ma intereseaza si pe mine , anume biopsia de vili corionici .Mai multe informatii am gasit in lb engleza din pacate .Daca vrei poti cauta pe google dupa chorionic villus Iti pot spune ca mie mi-a fost recomandata chiar de catre dr. Albu de la Genetic Lab .Doar ca biopsia o face in spitalul Giulesti si trimite spre analiza la Genetic Lab .Nu stiu insa nici un pret .Miine voi afla si probabil ca miercuri voi avea si mai multe informatii despre procedura . Tie cine ti-a recomandat si de ce? GABI[gravi]13+ ,de 3 ori mamaid="blue"> Poze iedul cel mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.