Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intai DA!! apoi SA VEDEM......

Recommended Posts

Intai DA!! apoi SA VEDEM......si ce va urma NU!!!

Sotul meu vara a fost hatarat sa raman din ou insarcinata, deci acum ar trebui sa fiu in cel putin luna a 4, nu de mult a spus ca acum indecembrie dupa menstruatie, care deja am avuto, iar nu de mult mia spus ca sa astept pana se va hotari, sigur imi va spune. Cand il intreb de ce, imi raspunde ca nu este sigur daca ma voi descurca, eu tot timpul i-am spus ca nu sunt sigura mama cu doi copii, si l-am intrebat ca daca traia prima fetita intre ei era 11 luni diferenta, atunci ce as face. si stiti ce imi raspunde cateodata: ea nu este de3ci nu sti cum ar fi. Poate are dreptate, dar mie imi este frica ca eu peste un timp pot sa spun NU!!! eu nu mai vreau.

Imi vine sa ma dau cu capul de [bang], nu stiu ce sa fac, mia ramas sa ma plang aici, sper sa ma intelegeti!

Alus [zana] + Julia [copil] Poze Julia

Cum sau nascut Sylwia si Julia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De cate ori facem dragoste imi spune cat de mult ii place sa faca dragoste cu mine, cuvinte dulci mai tot timpul atunci ii curg din gura, nici eu nu inteleg de ce trebuie sa stept hotararea lui si nu cred ca voi afla, de acea imi este frica sa nu renunt eu la bb. Noi suntem o familie care ne iubim si stiu asta foarte bine am trecut prin clipe grele si ne-am tinut intodeauna impreuna, de acea nu il inteleg. Nu avem probleme in [xinpat], mai ne ciondanim dar asta cred ca intro familie este normal sa ne spunem totul.DE acea nu il inteleg de ce trebuie sa hotareasac el, deci cred ca imi ramane sa astept, sper ca nu prea mult.

Hotararea de a avea un copil trebuie sa apartina cuplului,nu ajunge ca numai tu sa iti doresti acest lucru.

Incearca sa discuti cu sotul tau mai des pe tema asta si incearca sa intelegi si motivele pentru care el este reticent.

Se pare ca el nu a spus un NU hotarat dar a cerut timp.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

NU CRED CA HOTARAREA DE AVEAUN COPIL TREBUIE LUATA DE UNUL SINGUR.CAND DOI OAMENI SE IUBESC TOATE HOTARARILE SE IAU IN DOI.TACIT,SAU SPUSE RASPICAT LUCRURILE SE REZOLVA CAND EXISTA IUBIRE.Sigur ca problema:cati copii sa avem si cand ii face tine si de lucruri din bucataria fiecarui cuplu.Comunicare,comunicare!!!!!!!!

alibeta

Eu sunt chiar sigura ca aceasta hotarare trebuie sa fie a cuplului si in nici un caz doar a sotului!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Alus, de acord cu fetele, ca toate deciziile dintr-un cuplu se iau in doi....dar eu nu inteleg bine altceva...TU CE ANUME ITI DORESTI?????...Ca daca tu ca femeie ai indoieli asupra venirii bebelusului, nu prea este in regula!!! Puup, Andreeaid="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

~Este mai importanta; pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o începem.

Draga Andrea- eu nu am indoieli, vreau avrest copil, vreau ca Julia sa aiba un fratior sau o surioara, eu nu am indoieli daca vreau sa nu acest copil, mie imi este frica ca el nu va hatari niciodata, cand vreau sa discut pe aceasta teme el imi spune intodeauna, am vorbit despre asta, dami timp, cand il intreb cat timp, el spune nu stiu. id="navy">

Draga alus, i-ai explicat ca tu simti ca nu mai ai timp? - cel putin eu asa am inteles din ce ai spus. Si ar putea si el sa-ti explice DE CE amana aceasta hotarare.

Fetele au dreptate: nu poti hotara doar tu ca veti avea inca un copil si nu poate hotara doar el ca nu veti avea...

In ce priveste motivatia (ca nu te vei descurca) ar trebui sa te gandesti in mod practic daca are sau nu dreptate si la modalitati realiste de a rezolva problemele ce vor putea aparea.

Kitty, mamica de Adi si Robi [box]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...