Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intai DA!! apoi SA VEDEM......

Recommended Posts

Cand il va avea langa el si pe cel de al doilea sunt sigura ca va fi cel mai fericit tatic.pup si multa bafta!!id="teal">id="size2">id="Comic Sans MS">

id="right">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic sa lasati subictul pentru o vreme. Cand va fi pregatit iti va spune sotul ca doreste sa aiba alt copil. Nu trebuie presat!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Mira- poate ai dreptate, cred ca pe moment voi tacea.Imi este greu sa tac, mai ales ca asa cum am scris am hatarat sa raman in august- septembrie anul acesta, apoi cand mia spus ca nu este pregatit, el a hatarat ca acum in noiembrie dupa ciclu, iar acum ......trebuie sa astept.

Allure- poate sunt incoerenta, eu vreau acest copil, chiar si astazi sunt gata, dar nu vreau sa-l grabesc, nu vreau sa aud ca tu ai vrut. Pur si simplu singura nu stiu cum ar fi bine. [bang][bang][bang][bang]

Alus [zana] + Julia [copil] Poze Julia

Cum sau nascut Sylwia si Julia

Am inteles bine, ati pierdut un copil? Daca este asa, s-ar putea sa se teama de o noua situatie. Poate parea absurd, dar e posibil sa-i fie frica de responsabilitate, avand in vedere ca a suferit, se teme sa nu mai sufere vreodata pentru ceva rau care s-ar putea intampla copilului. Fa o pauza, un timp, apoi, cu blandete, abordeaza din nou subiectul, explicandu-i de ce fetita voastra ar mai avea nevoie de un frate/sora. Bafta si sanatate!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Buna!

Alus, poate sotul tau este foarte ocupat cu serviciul si se gandeste ca nu te-ar putea ajuta f. mult. Prin venirea sarbatorilor si petrecerea de mai mult timp impreuna poate il "vrajesti" tu cumva [:D]...Bafta!

Fetelor, Alus traieste de f.f. multi ani in Polonia, nu a stat f. mult in Romania; toata familia ei este acolo. O apreciez ca tine contactul cu limba materna!

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Anacami- iti multumesc pentru cuvintele calde!!![pup]id="red"> Cu serviciul cred ca este normal 8 ore pe zi,cateodata vine mai tarziu dar rar.

Gandinduma mai bine, imi vine sa cred ca problema sotului meu este frica dar nu stiu de ce. Paote este in legatura cu pierderea primei fetite a noastre. Julia a fost o surpriza pentru noi, o surpriza in necaz. daca traia Silvia intre ele ar fi 11 luni diferenta. Poate toata frica este pe undeva pe aici, dar nu cred ca imi va spune. Si pe mine ma doare inca inima, dar viata merge inainte.

LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE!!!!!id="purple">

Eu totusi nu-nteleg cum "programezi" sa ramai insarcinata?[bibe]

Poate asta-l deranjeaza pe sotzul tau si de-asta tergiverseaza lucrurile asa! Poate se simte presat si de-asta nu mai vrea.

Lasa lucrurile sa decurga de la sine si cand s-o intampla...o sa fie mare bucurie!

Numa bine iti doresc!

Giulia- eu nu programez nimic, chit ca pe prima fetita am "programat" si ne-a reusit din prima oara, de data asta pur si simplu cand va fi va fi. Eu tunci si acum nu am putut si nu pot "programa" sarcina, eu nu iau tablete anticonceptionale, cred ca asa se numesc, ci sotul foloseste pr...., deci cum vezi eu nu pot face nimic, nu pot spune sa intamplat, trebuie sa astept pana el va hatara din pacate.

Hotararea trebuie sa fie a amandurora. Deschide subiectul din cand in cand cu delicatete.

Eu am hotarat singura in privinta bebelusului meu. Am fortat lucrurile. Eram dispusa sa-l cresc singura, numai sa il am. El nu m-a sustinut deloc pe perioada sarcinii. Dupa ce s-a nascut Alec, bineinteles ca s-a bucurat, il iubeste enorm. Dar relatia noastra este deteriorata definitiv.

Nu-ti fie teama ca nu-l vei mai dori tu pe al doilea. Sunt convinsa ca-l vei dori...

id="teal">

Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...