Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dilema

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu. Eu am nascut al doilea copil la 35 de ani. Tatal tocmai implinise 40.

Eu am facut amniocenteza, pentru ca riscul de sindrom Down este intr-adevar crescut la virsta asta. Dar nu trebuie sa-ti faci griji, foarte multe femei au copii la "batrinete".

Numai bine!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Distribuie pe alte site-uri

Nu sunteti [:D] batranei deloc.

De ex.sora mea a venit pe lume cand mama avea 36 ani iar tatal 51.Mama imi spunea ca sarcina a "intinerit-o" din toate punctele de vedere iar bebelusul a reusit sa alunge monotonia care se instalase in cuplu.

Bineinteles ca au avut un copil perfect sanatos,chiar daca de la ultima nastere trecusera 11 ani.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Eu l-am nascut pe Andrei la 35 de ani fara 2 luni. Totul a fost ok si cu mine si cu el. Acum are 4 ani si e cel mai inteligent copil pe care l-am cunoscut! Nu a avut nici o problema majora de sanatate.

Ce sa-ti mai spun? Sunt parinti tineri ai caror copii au probleme, nimeni nu iti garanteaza nimic, riscurile exista oricand si oriunde; daca mai vrei un bebe, eu zic sa mergi cu Dumnezeu inainte si sa nu te gandesti la ce e mai rau!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Poze

Eu am nascut anul trecut, la 37 ani si jumatate, Andrei este sanatos si nazdravan. Am urmarit foarte atent sarcina, am facut toate analizele, chiar si inainte de a ramane insarcinata, am facut mai multe ecografii, ca sa fiu linistita. Si inca nu am abandonat ideea de a mai face un copilas, cel mai probabil anul viitor. Sotul meu are aceeasi varsta ca si mine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal">

id="right">

Si eu am nascut la 35 de ani, mama m-a avut tot la aceasta varsta. Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Eu am 39 de ani si sotul are 44. Tudor al nostru are 2 luni si jumatate si este cel mai frumos copil din lume. Crezi ca suntem batrani? Eu nu simt asta decat atunci cand are colici. Da' trece ! Cand ii vad ochisorii aia ca doua stele si cand vad cum rade la mine in zori de zi trece toata oboseala si ma trezesc. Este minunat cand vezi ca in fiecare zi face ceva nou. [canada]

mihaela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...