bebita06 Publicat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 5, 2006 Vi s-a intamplat ca atunci cand administrati calciu, bebelusii sa devina foarte agitati, sa se miste incontinuu, sa nu le mai convina nimic, sa fie mai plangaciosi ca niciodata? De cum am inceput sa ii dau calciu fetita mea de 6 luni este de nerecunoscut, sunt cu nervii la pamant, imi ia cate o ora, doua sa o adorm de fiecare data, intr-un cor de plansete, miscari necontrolate etc. Ma gandesc sa incetez sa ii mai dau calciu. Ce parere aveti? Geo si Bibi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morgano Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Ti s-a recomandat calciul respectiv? Pe baza de analize, sau cum? Suna medicul care ti l-a recomandat si spune-i ce se intampla, un copil asa agitat subit nu e ok, inseamna ca nu-i prieste. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Eu le dau fetelor mele care au 7 luni si jumatate, calciu gluconic 10 zile pe luna. Il dau dimineata, il beau in putin lapte fara nici un fel de problema si nu am observat sa aiba reactiile pe care le-ai descris tu. E drept ca nici nu ma lupt cu ele sa le adorm, ci le las sa se joace in ritmul lor. Oricum, nu sunt agitate sau nervoase. Maria si Ilinca La plimbare ******************** Ba nu slabesc deloc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coraly Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Am citit undeva ca la unii copii calciul face crampe. Vezi sa nu fie doza prea mare, sau forma sub care i-l dai sa nu-i priasca. Si in general e bine sa-i dai daca e nevoie. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
salma2005 Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 ECMIid="red">id="black">Vreau sa-mi spui te rog daca dai calcu la fetite in fiecare luna, in lunile cu "R" sau urmezi schema clasica de profilaxie a rahitismului. Mai creasem si eu un topic asemanator, dar tot nu m-am lamurit, pentru ca dr. fetitei mi-a spus sa-i dau in lunile cu "R" siropel id="red">CIPCALid="black">cate 2.5ml pe zi, zece zile pe luna. fetita mea are 11 luni. Si on topic, bebita 06id="red">, parerea mea este ca ar trebui sa consulti dr. din cate stiu eu doza este de 1 comprimat de calciu lactic pe zi sau de 5 ml calciu gluconic (din fiole)pe zi, 10 zile pe luna. si foarte important este sa nu-i administrezi calciu dupa ora 16 pentru ca poate da aritmii cardiace. salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Noi am luat calciu din prima zi de viata,dar niciodata nu am avut astfel de manifestari. Mihaid="purple"> Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Am patit si noi asta, la inceput, pe la o luna si jumatate, dar am ajuns la concluzia ca medicul mi-a prescris o doza cam mare. Am redus doza la jumatate, nu am mai avut stari de agitatie, dar inca are o usoara hipocalcemie. Doza prescrisa era poate indicata, dar copilul prea mic, sau...cine stie de ce a reactionat asa. Acum srvim 5 ml. gluconat/ zi - 10 zile/luna, si 5 pic fier Haussmann, la fel. Mary si Anna Maria- 08.04.2006 Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Decembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 5, 2006 Of, da, noi am avut o intreaga tevatura cu Miruna cand era mai mica, in cele 10 zile pe luna cand ii dadeam calciu era teroare, era agitata, nu dormea bine, nu ma intelegeam cu ea. Acum si-a mai revenit, insa tot doarme mai agitata. Adica mai maraie in somn, se fataie...Nu e insa un motiv sa incetezi sa-i mai dai, o sa se obisnuiasca organsimul si n-o sa mai faca asa rau. Calciul e necesar, decat sa ai un copil rahitic, mai bine unul agitat cateva zile pe luna. Zic eu[xx(] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 11 luni povestea nasterii Mirunei filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alondra25.2006 Postat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 Si eu ii dau micutzei mele calciu gluconat dar nu am avut astfel de probleme. Poate doza e prea mare,... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mofturici Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 fetita mea are 3luni si i-am dat calciu de la pharco cate o lingurita de trei ori pe zi timp de zece zile dar nu a vut nimic,....depinde si de calciu probabil..... andreiuc mama de MARIUC-05.09.06 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.