Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dureri in perioada fertila???

Recommended Posts

Am o intrebare, poate stupida:

Am o cezariana veche de 1 an, si de atunci se intampla cam inainte de ovulatie sau in timpul ei sa am dureri de bazin, in zona operatiei, uter etc.

Posibil sa fi racit, ca cel putin luna asta ma doare destul de tare, sau e normal ca inainte de ovulatie sa fie dureri mai mari, mai ales dupa o cezariana?

Multumesc de raspunsuri.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Edit: Ne gandim la bb2 si e prima oara cand imi calculez cum e cu fertilitatea, habar nu am avut cum e cu ovulatia, calculele etc. Asa ca nici nu stiu daca durerile mele au vreo legatura cu perioada fertila, de fapt.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

aseara am avut niste dureri de nu ma mai puteam misca!sunt la jumatatea ciclului, teoretic, cel putin, ar trebui sa cam ovulez, insa testul de ovulatie facut dimineata arata doar o liniuta slaba- deci cica nu ovulez![xx(] si cu toate astea, durerile au fost nasoale rau.cand incercam sa stau in picioare aveam aceeasi senzatie din ultimele zile de sarcina - ca mi se scurge tot din mine + intepaturi.

sa fie totusi ovulatie? si luna trecuta la fel am avut, dar nu aceeasi intensitate...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

infectie sigur nu e.luna trecuta am avut la fel, dupa cum am spus, si am mers la medic. e totul perfect acolo, jos.

meteosensibila sunt si eu...

vorba cuiva, ma bucur daca ma doare...ma gandesc ca fac un ou![cool]

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...