Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Curatenia la locul de munca

Recommended Posts

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu lucrez intr-un laborator... Evident imi fac singur ordine in toate cele, nu as avea chef sa isi bage o femeie de serviciu mainile.... I rest vin zilnic fmeile de serviciu, aspira, iau gunoiul, spala pe jos daca e cazul (nu chiar zilnic), sterg praful, pun saci noi in cosuri. In birouri ele fac tot. Culmea este ca de multe ori le zic eu sa lase pe alta data ca nu e cazul (mai ales daca am mult de lucru si nu am chef sa ma intrerupa cu spalat pe jos de exemplu) si ele insista pentru ca le poate veni sefa in control si daca nu e totul perfect le arde.

Unde lucram inainte era o firma mica. Ne faceam singuri mica curatenie de zi cu zi si o data pe saptamana venea o femeie angajata pentru asta si aspira, spala etc.

My life stinks

Distribuie pe alte site-uri

La mine nici nu se pune problema sa se bage cineva pe treburile mele.Lucrez intr-un laborator de analiza medicale si nu pot lasa infirmiera sa-si bage nasul peste analizele mele.In plus fac si garzi si sunt obisnuita sa-mi fac singura si treaba si curatenia de dupa.Nu matur sau spal pe jos ,dar pregatirile pt.lucru inseamna inainte de toate ordine si curatenie,mai ales pe mese si in frigiderele cu reactivi.Consider ca a face un minimum de ordine intra in atributiile fiecarui angajat.In plus daca in jurul meu e dezordine ma ia capul....[recevere]

depinde la ce te referi : curatenie (maturat, sters praf)_ sau curat-ordine (actele lasate in ordina...)

la facut curat nu ma bag deloc, dar deloc....nici macar cana de cafea nu o spal....[alcool] iar la actele de care ma ocup nu se baga nimeni inafara de mine.....

[zana]

Ma refeream mai ales la curatenia "generala"...baie, holuri, usi, pereti (si ce-or mai fi) dintr-o firma si nu la biroul "personal" (daca ii pot spune asa), unde isi petrece fiecare angajat cele 8 ore zilnice.

Nu ma refer la curatenia in acte. Aici dupa parerea mea e clar ca fiecare trebuie sa stie o ordine.

Iti spun in ce situatia m-am regasit eu, dar nu pentru ca mi s-ar fi "trasat" sarcini, pentru ca asa am simtit eu ca e nevoie...

La noi vine cineva pentru curatenie, o data pe saptamana. Dar ce lasa in urma, numai curatenie nu este.

Din pacate, avem si o organizare that sucks, mai precis ramanem frecvent fara hartie igienica, fara sapun.

Asa ca am cumparat un prosop la un moment dat, pe care toata lumea sa sterge, dar pe car enimeni nu il spala. Dar de sters... zici ca isi sterg pantofii nene, nu mainile.

Asa ca il iau eu si-l spal, dupa ce il tin bine in clor. Inca arata onotrabil, dar l-am cumparat acum 3 luni. Imi mai iau un sapaun si un prosopel al meu, pe care le tin in sertar. Am tot in sertar un tub din ala de servete de bucatarie, pentru situatia in care n-avem hartie igienica.

Daca citesti pana aici, iti dai seama probabil ca nu putem vorbi de curatenie. Ci de imputicenie! Ce-i in baie, sa nu povescesc! Nimeni nu face nici un curat, nicaieri. Nici pe birouri nu e prea ordine. Nimeni nu isi spala cana de cafea, nimeni nu isi spala cutitul sau furculita. Solutia mea: imi iau sandwishuri sau mancare cu tacamuri de unica folosinta. Nu arunc cosul de gunoi (e mare si de obicei e plin de hartii). Dar eu imi spal cana. Aceeasi cana o folosesc mereu. Cand ajung foarte devreme dimineata, mai strang prin balcon canile, si sterg masa de urmele de cafea varsata. Spal si cateva lingurite. Asta pentru ca mi-e sila sa le vad asa.

Si lista ar putea continua... dar nu vreau sa te sperii :)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Eliza

quote:Originally posted by ankalaura

Iti spun in ce situatia m-am regasit eu, dar nu pentru ca mi s-ar fi "trasat" sarcini, pentru ca asa am simtit eu ca e nevoie...La noi vine cineva pentru curatenie, o data pe saptamana. Dar ce lasa in urma, numai curatenie nu este.Din pacate, avem si o organizare that sucks, mai precis ramanem frecvent fara hartie igienica, fara sapun.Asa ca am cumparat un prosop la un moment dat, pe care toata lumea sa sterge, dar pe car enimeni nu il spala. Dar de sters... zici ca isi sterg pantofii nene, nu mainile. Asa ca il iau eu si-l spal, dupa ce il tin bine in clor. Inca arata onotrabil, dar l-am cumparat acum 3 luni. Imi mai iau un sapaun si un prosopel al meu, pe care le tin in sertar. Am tot in sertar un tub din ala de servete de bucatarie, pentru situatia in care n-avem hartie igienica.Daca citesti pana aici, iti dai seama probabil ca nu putem vorbi de curatenie. Ci de imputicenie! Ce-i in baie, sa nu povescesc! Nimeni nu face nici un curat, nicaieri. Nici pe birouri nu e prea ordine. Nimeni nu isi spala cana de cafea, nimeni nu isi spala cutitul sau furculita. Solutia mea: imi iau sandwishuri sau mancare cu tacamuri de unica folosinta. Nu arunc cosul de gunoi (e mare si de obicei e plin de hartii). Dar eu imi spal cana. Aceeasi cana o folosesc mereu. Cand ajung foarte devreme dimineata, mai strang prin balcon canile, si sterg masa de urmele de cafea varsata. Spal si cateva lingurite. Asta pentru ca mi-e sila sa le vad asa.Si lista ar putea continua... dar nu vreau sa te sperii :)Anca si papusica Eliza (26.august.03)Eliza

id="quote">id="quote">

Eu imi mai sterg de praf biroul, tastatura si monitorul, asta pentru ca femeia vine in general inca in timpul programului si nu prea are cum sa stearga eficient praful fara sa ma deranjeze. Cana mi-o spal singura, ca nu suport sa las pe altul. In rest, curatenie in baie, spalat pe jos, aspirat e treaba femeii de serviciu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Curatenie ca sters praful sau dat cu aspiratorul face doamna de serviciu...eu imi spal cana de ceai/cafea, am grija ca de cele mai multe ori toate hartiile sa fie in ordine si imi mai sterg monitorul daca il mai 'presar' cu amprente....

Ma batea gandul odata sa imi aduc o floare pe birou, dar am renuntat la idee...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...