Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

miere de albin


gabrielle74

Recommended Posts

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu stiu ca nu se pune in ceaiul fierbinte ci doar caldut ca-si pierde calitatile si e ca si cum ai pune zahar normal. Daca-l fierbi, sigur numai are nici o calitate.

Eu i-am dat lui Bogdan miere de albine dupa 1 an. I-am facut proba, ca la orice aliment: azi o lingurita, miine doua, poimiine trei avind grija ca in zilele astea sa nu-i introduc nici un aliment nou. Am vazut ca nu sint probleme, dupa care i-am inlocuit zaharul din ceai cu miere.

 


[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

 

ajutor ptr alexandru

Ajutor pentru Alexandru

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu puneti mierea in ceaiul fierbinte!

Se dizolva foarte bine si in ceaiul caldut si ramane un produs cu toate proprietatile intacte.

 

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

 

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La 39C enzimele din miere mor..se pierd..de obicei mierea nu se pune in ceai datorita faptului ca micro elementele existente in ea,o data ajunse in ceai {in dilutie} ,creeaza efecte homeopatice necontrolabile.E de preferat a SE consuma aseparat{intinsa pe paine sau pe stomacul gol numai dimineata..

 

mamy_taty

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...