Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pro sau contra solar?

Recommended Posts

As vrea sa ma duc la un solar sa ma bronzez doar pe fata si decolteu,dar am auzit o gramada de lume care nu il recomanda.La coaforul la care merg eu,are si lampa pt fatasi tipa de acolo mi/a zis ca nu ma costa mult,vreo 30 de mii sedinta.M/ar tenta,ca eu sunt blonda,cred ca mi/ar sta bine,mai ales ca vin si sarbatorile acum...dar ma tem.Ce masuri de precautie sa/mi iau?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca este numai atat suma, cu atat mai mult fereste-te, pentru ca aparatele astea au si ele filtre si sunt pe categorii. Unele sunt mai noi, altele iesite din uz. In plus, nici un aparat de la noi nu este nou pentru ca ar fi extrem de scump. Ele se cumpara ca si masinile, la mana a doua, ceea ce inseamna un grad de uzura pe care il poti plati cu sanatatea.

In strainatate nici nu se mai folosesc.

In afara de explicatiile astea, ca un raspuns simplu, eu sunt contra!

Da, sunt persoane care merg sau au incercat sa mearga. Ele pot zice ca nu-i nimic rau. Este doar o parere!

Si o motivatie in plus ar fi chiar definitia bronzului, care este de fapt, modul pielii de-a se autoapara de un factor agresiv. Gandeste-te ca la cate celule are pielea, care isi schimba culoarea incercand sa se protejeze de arsura respectiva, una clacheaza si da un cancer!

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

eu nu as putea sa stau in aparatele acelea gen sicriu.

In plus, sora-mea mi-a zis ca in Italia nu se mai folosesc. salonul la care se ducea dadea aparatura gratis, dar nimeni nu o voia.

Mai stiu si o prietena care devenise dependenta de solar se ducea, foarte des. Dupa vreo 2 luni era portocalie[:D]

Am fost eu timp de cateva luni acum vreo trei ani. La inceput, pana am prins culoare, cam la 2-3 zile, pe urma pentru intretinere o data pe saptamana. Eram doar usor aramie, nu portocalie[:D]

Dar n-as putea spune ca i-a prins bine tenului meu, pe termen lung. Am un tem oricum cu tendinte uscata si parerea mea este ca s-a agravat dupa sedintele de solar. In plus mi s-au accentuat ridurile de sub ochi cu care am muncit alte luni bune sa le fac sa dispara...

Oricum am folosit crema cu factor de protectie solara si pe corp si mai ales pe fata.

Nu prea vad rostul sa faci doar fata si decolteul... ai arata cam caraghios cand te dezbraci sau ti se vad bratele/picioarele sa fi in doua culori. Parerea mea!

Eu am fost acum 2 ani de vreo cateva ori, pana cand intamplator am aflat de la cineva ca la unul dintre solarele alea performante de la salonul din Mall (Vitan) a explodat o lampa si a ars-o pe saraca fata care se afla in el[bang][bang][bang]. De atunci nu mi-a mai trebuit..prefer sa-mi dau cu autobronzant...apropo cel de la Piz Buin e excelent[:D]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...