Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Agentie de asigurari

Recommended Posts

Va rog mult, poate stiti o agentie de sigurari serioasa, care isi trateaza clientii cu respect.

Caut o companie de asigurari pentru asigurarea casa si/sau casco unde se pot face plati prin transfer bancar sau cu cardul.

M-am saturat sa depind de un agent de asigurare, care fie vine, fie nu vine sa incaseze ratele de asigurare. Pana urma cica nu e traba lui, e obligatia mea sa platesc [xx(]. Intr-un fel are dreptate, este obligatia mea sa ma asigura ca platesc, dar as vrea mai multe optiuni de plata, nu numai cash la agent sau la filiala unde am facut asigurarea. Traim in 2006, avem banci, posta, carduri , internet banking . Mi se pare absurd sa umblu dupa un agent de asigurare!

In plus as vrea sa ma instiinteze cu ceva timp inainte de scadenta ratelor de asiguarre. La telefon/curent/gaze primesc frumos factura acasa prin posta. Connex imi trimite si sms daca uit sa achit factura. Cand ratele la asigurarea se apropie de scadenta nu primesc nimic. Si zau, ca am o multime pe cap de griji pe cap, sa mai tin minte si toate scadentele la asigurari. Oare cer prea mult sa fiu instiintata ca se apropie o rata? Eu zic ca nu!

Multumesc,

Iulia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by joxy

Eu am un broker de asigurari care face chestia asta.Cu respect, G.www.siteaudit.roid="size1">

id="quote">id="quote">Tu ca persoana fizica lucrezi cu un broker? Presupun ca ii platesti un comision. Daca nu e o info confidentiala, poti sa-mi spui care sunt costurile pe care le implica un broker de asigurari?M-ai facut curioasa. O sa caut pe net brokeri de asigurari sa vad ce/cum lucreaza ei.Iulia

Multumesc Joxy. Daca un broker ma scuteste de alergatura dupa plata ratelor, e o optiune. Daca tb. sa alerg dupa broker in loc de agent, n-am facut nika.

Sunt si agenti seriosi, dar nu i-am intalnit eu. Probabil ca sunt si brokeri neseriosi.

Mi-e indiferent daca fac asiguraea la un broker sau la o agentie, eu mai caut. O sa-l aleg pe cel mai flexibil.

Iulia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...