Victoria Publicat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2006 ...adica, asa cum cica s-a aprobat de curand, pentru 3 zile, o saptamana, etc? Eu nu prea ies cu masina din Buc. drept care acum nu am, si sambata vreau sa dau o fuga pana in Otopeni si nu vreau sa dau 600.000 pentru asta... V “In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 A ramas in faza de propunere... poate dupa pomana porcului. Cu respect, G. www.siteaudit.roid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Ar fi foarte bine sa se aprobe ar fi o chestie foarte buna nu toata lumea iese tot anul din orasul de domiciliu, unii ies doar cateva zile si atunci de ce sa plateasca cat pentru un an intreg. Astept si eu cu interes sa apara noile rovignete. Oana id="green">, mami de Paulid="blue"> (3 iulie 2002) Ticker_Paul Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your ownid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Auzisem ca rovinietele mici sunt pt cetatenii straini Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.