MirelaV Publicat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2006 aveti idee unde gasesc in Romania biscuitii astia? Am gasit la vreo 2 magazine online dar trebuie sa fac comanda mai mare..de min 100 RON si parca as vrea decat biscuitii. Sa facem ceva pentru Barbye!id="red"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!id="size1"> [pegeam] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayarna Postat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 Ultima data am luat acum o saptamana din Cora de la raionul biscuiti , in cutie de carton la 400 g si au fost cam 6 RON. Inainte de asta am luat dintr-o benzinarie dar nu am gasit decat la cutie de metal si au fost 25 RON. Toate bune, maya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 Am vazut la Cora in cutii mari de tabla. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 Am vazut in Kaufland de curand. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 6, 2006 va multumesc frumos! eu ii stiu pe aia la cutie de metal. o sa ma uit si la cora...la kaufland nu erau ultima oara cand am fost. va multumesc pt raspunsuri! maya, iti amintesti despre ce benzinarie era vb? Sa facem ceva pentru Barbye!id="red"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!id="size1"> [pegeam] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayarna Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Benzinaria era OMV. Am luat recent pentru o fundatie din Cora Pantelimon. Nasii mei insa au luat din Selgros ieri pentru Andrada, fetita lor. Tot la raionul biscuiti. La cutie. Toate bune, maya http://s144.photobucket.com/albums/r166/maya_damia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Decembrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 am luat intre timp din billa. iti multumesc frumos oricum [pegeam] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[pegeam] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.