Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cartofi copti la microunde

Inex

Recommended Posts

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Inex, te referi la cartofi copti in coaja? Eu numai la microunde ii coc, atunci cind imi trebuie pt. salate, de ex. Cuptorul meu are un regim special pt. cartofi, care stabileste timpul necesar coacerii cartofilor in functie de greutatea lor. Astel, circa 250-300 g de cartofi au nevoie de 5 min 30 sec., 500-600 g - 9 min, 750-800 g - 12 min, 1000 g - 15 min, la putere maxima (cuptorul meu are 800 Wt). O data in timpul coacerii (cam la mijlocul timpului) ii intorc, ca sa se coaca uniform.

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Poze

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by numeioana

Nu de alta dar explodeaza[:D]

Ioana

id="quote">id="quote">

Asta daca esti destept si ii invelesti in aluminiu [:D]

P.s. pt cele care ati incercat.. Iese coaja asa mai uscata/ crocanta ca la aia din cuptor? [;)]

Sotul meu facuse dar din aia taiati cubulete si curatati, dar aveu mai mult gust de cartofi fierti [:D] id="Comic Sans MS">

Louisea, eu ii fac intr-un vas de sticla cu capac, si deci nu are cum sa iasa coaja crocanta, e mai mult aburita, sa zic asa. Nu sint chiar ca cei fierti, intrucit coaja nu ramine lipita, ci se separa, ca la cartofii copti in cuptorul clasic. Doar ca nu e crocanta. Si la gust nu sint ca cei fierti, categoric. Poate sa incerci sa-i coci la regimul grill, daca ai asa optiune la cuptorul tau. Eu una n-am incercat, imi place cum ies si asa.

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Poze

quote:Originally posted by mess0804

nu ies deshitratati? mie mi se pare ca microundele deshitrateaza... sau e vechi cuptorul care l-am vazut eu?

id="quote">id="quote">Nu, pentru ca ii fac sub capac. Eu orice, in afara de lichide, acoper cu capac cind bag in cuptor.------------------Numai bine,Natalia si VladPoze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...