marysor Publicat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2006 buna citesc acest site de cateva saptamani, recunosc ca citesc razlet doar ce ma intereseaza mi se par super listele pt lucrurile care tr' sa te insoteasca la spital pe tine si spre casa pe voi eu am o sarcina in evolutie de 13 sapt si am dureri dese de burtica, iau la recomandarea medicului ginecolog nospa,duphaston, acid folic si vit e desi nu cred ca iau nimic special pt durerile mele voi ati avut probleme de genul asta? si mai am o chestie neobisnuita (zic eu)greturile eu nu le am dimineata ci seara, vomit daca simt miros de mancare dupa ora 20, nici dimineata nu fac bine la frigider, de aceea sotul imi aduce mancarea la pat, nu o servesc dimineata la bucatarie, niciodata preparate din carne ca nu imi fac bine! ce parere aveti??????????? sunt recuperabila? eu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anasia Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 marysor, sarcina usoar in continuare si un bb sanatos! pt durerile de burtica iei no-spa, acestea "linistesc" uterul; daca durerile sunt mai mari poti sa iei scopantil supozitoare sau in caz mai grav, gynipral, dar numai la recomandarea medicului; pt si eu am trecut prin asa ceva, din fericire n-am ajuns la gynipral, dar am folosit no-spa si scopantil; cat despre greturi, mai ai putin si scapi, eu am scapat de ele prin sapt 15-16;sunt ceva normal, indiferent daca sunt dimineata sau seara, am[vom]si la 5 dimineata; revelionul l-am petrecut la orizontala; anasia si [zana] Alessia Anca(14.08.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElenaGiulia Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Marysor nu te speria e normal sa ai greturi si sa vomiti trebuia sa ma vezi pe mine in primele 13 saptamani nu puteam sa ies pe nicaieri vomitam pe unde ma apuca.Nu puteam simtii miros de mancare gatita de parfum nu puteam vedea carne cruda in fata ochilor ca mi se intorcea stomacul pe dos.Cat despre dureri medica mea nebuna nu mi-a dat nimic a zis ca e normal de ce sa-i faci japonezii sant nebuni te duci cu durere de cap la spital si te intreaba daca mananci orez in fiecare zi[bang].Sanatae tie si bb tau [pup][gravi]20+Alexandra 6 ani +Giulia 2 si 9 luni wolf elena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.