cipcipcip Publicat Decembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 6, 2006 Ma duc saptamana viitoare la dr sa-mi "sclerozez" niste vene sparte pe picioare. Cica iti face niste injectii si apoi venele se absorb. Mie mi-e frica de injectii si ma intreb daca doare. A mai facut cineva? Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Buna! Si eu sunt fericita posesoare a unor vene sparte pe picioare , si nu sunt deloc putine. Abia astept sa-mi spui ce ai facut, daca a durut rau sau nu. Eu am tot amanat din diverse motive...sarcina...copil...lipsa bani...curaj...dar ar cam fi timpul sa fac si eu ceva pt mine. Te rog mult, intra dupa operatie si spune cum a fost :cat a durat, etc. Mult curaj! Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OlgaTarziu Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Da, eu. Tocmai am terminat de sclerozat acum 2 saptamani. Am facut 3 sedinte la interval de cate 2 saptamani. Prima a fost cea mai nasoala, urmatoarele mai bine. Sa nu te sperii ca te invinetesti dar totul trece in vreo saptamana. Sa nu te astepti sa "dispara" ca prin minune. La inceput vena se inchide, nu mai trece sange prin ea, apoi se strange si cand o simti e putin dura, si apoi cica se miceste treptat. Oricum nu ma mai doare picioarul. Fiecare sedinta ia cateva minute, deci e suportabil. Bafta. Olga We're walking in the air We're floating in the moonlight sky The people far below are sleeping as we fly -Nightwish- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Olgaid="red">,in perioada de convalescenta ai putut sa iti continui exercitiile fizice sau a trebuit sa iei o pauza ? Recuperare grabnica! Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darvla Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 buna fetelor, eu nu am avut doar vene sparte ci varice, in unele locuri mari cat un bob de fasole, iar in urma a 5 sedinte de sclerozare situatia este mult imbunatatita.Un singur inconvenient:voi depinde toata viata de aceste injectii dar am inteles ca le voi face o data sau de doua ori pe an. Le prefer din start operatiei. Nu dor.Succes! doar marea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OlgaTarziu Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Luna id="blue">eu am intrebat-o special asta pe doctorita. A doua zi deja faceam aerobic. Doar in ziua injectiei nu e bine sa faci. E drept ca nici nu am avut multe vene, deci am fost un caz usor. Olga We're walking in the air We're floating in the moonlight sky The people far below are sleeping as we fly -Nightwish- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mychydutza Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 te pot intreba unde ai facut injectiile alea si cat costa toata chestia. si eu sunt poosesoare de varice si as vrea sa fac ceva cu ele..............multumesc poti sa-mi raspunzi pe PM sau pe mychydutza@yahoo.com mihaela http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darvla Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 draga mihaela, eu sunt din cluj-napoca dar injectiile le-am facut in bistrita unde se afla un medic renumit pentru asa ceva si a costat un milion de lei vechi sedinta.quote:Originally posted by mychydutzate pot intreba unde ai facut injectiile alea si cat costa toata chestia. si eu sunt poosesoare de varice si as vrea sa fac ceva cu ele..............multumescpoti sa-mi raspunzi pe PM sau pe mychydutza@yahoo.commihaelahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photoshttp://tt.lilypie.com/o-WVp2.pngid="quote">id="quote">doar marea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OlgaTarziu Postat Decembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 7, 2006 Aici costa 50 dolari canadieni sedinta Olga We're walking in the air We're floating in the moonlight sky The people far below are sleeping as we fly -Nightwish- Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 Olgaid="red">,ma bucur sa aud ca nu a fost nevoie sa te abtii de la sport. De o asemenea interventie as avea si eu nevoie.Mie mi-a aparut o retea de vase sparte pe picioare,in doua locuri, in perioada sarcinii.Nu ma doare locul,nu ma afecteaza cu nimic,insa estetic e deranjant. Sper ca este vorba de acelasi tip,ca sa fiu mai explicita vena in sine nu o simt,insa sub piele exista o retea de firisoare rosii asemanatoare cu o panza de paianjen. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.