Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre laptele Novalac?

Recommended Posts

Buna, doctora mi-a recomandat sa ii dau fetitei mele care are 6 luni lapte Nan sau Novalac. Eu i-am spus ca as prefera Milumil iar ea mi-a spus ca nu este asa de stralucit si mi-a zis de cele doua tipuri de lapte. Fetita mea a avut niste probleme cu burtica( diaree), eu i-am mai dat completare Milumil 1 si a fost ok, dar doctorii in general nu prea prescriu Milumil ca cica este foarte dulce. I-am dat si Nan HA 1 dar nu i-a priit asa ca a ramas doar Novalac dar nu prea am auzit de el. Voi ce stiti despre acest lapte?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Aici se comercializeaza doar in farmacii, spre deosebire de toate celelalte, pe care le gasesti in supermarketuri. Auzit si eu ca ar fi mai bun, am o prietena care ii da fetitei Novalac si e foarte multumita (in comparatie, baietelului i-a dat Milumil).

Comoara mea!id="red">

Flavia si Bianca[copil]

Eu i-am dat lui Robert de la o luna la 3 luni Novalac AC1 (anticolici) la recomandarea pediatrei pt ca avea crize f nasoale aproape toata ziua. L-am schimbat apoi cu Humana cu care incepusem pt ca Novalacul avea mai putina lactoza in compozitie si ne-a zis dr ca nu e bine sa-i dau tp indelungat asa. Dar exista mai multe tipuri de Novalac. In fine , ne-am inteles f bine cu el, chiar dc am tot avut colici pana la 4 luni, e frantuzesc asa ca nu vad de ce nu ar fi bun.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)

poze

filmulete

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...