Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Auchan in Romania, unde si cand?

Recommended Posts

Stie cineva ce fel de ....market este Auchan? Este pe undeva prin tara deja deschis? Cuma arata? cat e de mare? ce preturi are?

Se pare ca se construieste unul pe bd-ul 1Decembrie si deja se face reclama zonei cu promisiunea asta. Vreau sa cumpar un apartament in zona si de asta ma interesez ce fel de magazin e asta ca in rest Titan-ul e tare sarac in hipermarket-uri.

Fetele mele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

S-a deschis deja si noi am fost. Au preturi bune dar stau inca prost la capitolul carne, mai ales de pui. Dar e mult spatiu( mai mult ca in Cora si au 80 de case) asa ca nu e mare aglomeratie( noi am fost chiar in ajun de Mos Nicolae).

Cat priveste cartierul Titan, nu as zice ca e chiar sarac in hypermarketuri. E Cora ff aproape, e Billa Titan, e Auchan. Plus ca e Mega Image Titan daca nu ai de luat prea multe.

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [bibe]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

quote:Originally posted by buburuzica_2005

Auchan este deschis in TitanDa-mi voie sa te contrazic.Titanul este plin de hypermarket-uri:ai mega image,billa,auchan si foarte aproape in pantelimon exista si cora.

id="quote">id="quote">Poti sa ma contrazici....nu ma supar [flo]cei care au deschis hipermarketul sunt de alta parere:http://www.auchan.ro/index.php?id=19&news=1(Auchan a deschis primul hipermarket din RomaniaAuchan deschide primul sau hipermarket din Romania, in Bucuresti, Titan, pe Bdul. 1 decembrie 1918. Hipermarketul, rod al unei investitii de 40 de milioane de euro, este ..................)Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Contraziceti-ma dar va contrazic din nou: Mega Image si Billa nu sunt hipermarket-uri, sunt niste supermarketuri amarate. Iar Cora nu e chiar aproape. Si cand te muti din Berceni de langa Selgros si Metro in Titan, chiar te simti descoperit la capitolul aprovizionare langa casa.

Ne tenteaza cartierul rezidential Noor, nu cunosc prea bine zona dar pe harta pare aproape de b-dul 1 Dec. si imi inchipui ca si de Auchan-ul asta. De fapt nu am idee unde anume pe bulevardul asta e Auchan....

Fetele mele

Auchan e hipermarket, ca si Cora sau Carrefour.Diferentele pana acum: nu e aglomerat (inca), mi se pare un pic mai prost aprovizionat decat Cora sau Carrefour (poate pt. ca e deschis de curand si s-au cam grabit cu deschiderea... posibil sa se rezolve pe parcurs). Preturile sunt comparabile cu cele din Cora. Unele sunt mai mari, altele mai mici, dar sunt diferente f. mici. Se compenseaza intre eleDespre acces: despre zona unde are intrarile (vor fi 3, pana acum deschise 2) se circula. Nu este inchisa... e pe b-dul despre care s-a spus ca va fi inchis 1 an jumate, dar realitatea e alta... se circula (cel putin pe portiunea asta, nu stiu in rest).Ca zona, este aproape de Cora. Eu mergeam des in Cora si faceam 10-15 min. cu masina.Exista supermarketuri: MegaImage, Billa. Se va deschide inca unul langa Auchan... nu mai stiu cum se numeste... parca panyprice.Iar Metro si Selgros nu sunt hipermarketuri..."Magazinele noastre func#355;ioneaz#259; în sistem cash & carry, care este o form#259; de comer#355; en-gros cu autoservire, în care clientul î#351;i alege singur produsele, le achit#259; #351;i le transport#259; la locul afacerii sale, pentru a le folosi în activitatea firmei sau a le revinde. Accesul in magazinele noastre se face în baza unei legitima#355;ii de cump#259;rare. "In plus, multe din produse se vad la bax (sa minim 2 buc.)Depinde ce cauti in zona... hipermarket sau metro/selgros...

quote:Originally posted by NinaR
Originally posted by buburuzica_2005

Auchan deschide primul sau hipermarket din Romania, in Bucuresti, Titan, pe Bdul. 1 decembrie 1918. Hipermarketul, rod al unei investitii de 40 de milioane de euro, este ..................)

id="quote">id="quote">Nu scrie nicaieri ca e primul hipermarket din titan... ci ca e primul hipemarchet Auchan din Romania, care se afla in .....

id="right">id="size1">

hai mai,ca ati inteles ce vrea Dana sa spuna.

o intereseaza sa aiba in apropierea casei un magazin mare de genul

Cora ,Selgros ,Metro etc.

Billa si MegaImage nu sunt mari magazine.

Dana ,am fost la Auchan o data si gata. prefer de o mie de ori Selgrosul sau Metro.

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

Christmasid="red">[*]

[*] Un fulg pentru seara de Craciun [*]id="blue">

[pegeam]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...