Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

TZEAPA TZEPELOR:RENAULT NISSAN!!

Recommended Posts

Renault-Nissan sau firma care promoveaza vinzarea autoturismelor renault trage tzepe clientilor sai printre care ma numar si eu;

am depus in luna iulie un avans pt achizitionarea unui clio symbol bucurindu-ma nespus de reducerea care se acorda;cred ca vedeti zilnic imaginile prin care acum incearca sa vinda autoturisme megan prin acelasi procedeu, cu reducere de 2000 de euro!!!

oameni buni eu astept masina din iulieda,da,ati citit bine, si de la o luna la alta aud alte scuze legate de dificultati datorate transporatorului care le aduce din Turcia;

va sfatuiesc la modul cel mai serios sa nu aveti incredere, au niste contracte dubioase in care ei nu-si asuma nicio raspundere dar tu client, daca vrei sa te retragi platesti 10% din valoarea masinii!![bang]

dev xero ellinika...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Artemis, eu sint neagra demult!!!tocmai am vazut un promo acum la tv,cica in decembrie vii si iti iei renault-ul pe loc cu o reducere de 1300 euro" de unde sa il iei ca eu il astept din iulie? de la librarie???

imi folosesc nemernicii banutzii fara sa-mi dea dobinda la ei sau masina[bang][bang]

M.

dev xero ellinika...

Melina34 imi pare rau ca treci prin asa ceva, stiu cum e sa stepti masina pentru ca si noi ne-am achizitionat de curand una bucata megan deci tot Renault. Si am asteptat sa se fabrice. Dar au fost foarte seriosi.

Poate dealer-ul nu este serios. Am colegi care au avut probleme ca si tine dar cu cei de la Peugeot.

De ce nu incerci un OPC sau sa vorbesti cu cei de la reprezentanta Renault. Este inadmisibil sa astepti atat!

Daniela

Eu cred ca problema se datoreaza dealerului. Noi am cumparat un Renault Laguna prin Macht 1 si nu am avut nici o zi de intarziere. Cred ca dealerul trebuie reclamat de urgenta!!! In alta ordine de idei, la depozitul Renault de pe autostada Bucuresti-Pitesti este plin parcul de Clio-uri care sunt imediat indigenizate si predate dealerilor. Prin urmare, problema e la el. Go for it! OPC, avocat, etc...

Succes!

Si la Ipso - din Baneasa mi-am luat un Renault fara nici o problema, au fost foarte seriosi si au adus masina exact la timp. Unde mai pui ca am prins o reducere de martie si nici nu dadusem banii dar m-au pus in acte ca sa beneficiez de reducere. Foarte draguti au fost si cei de acolo si cei de pe Ion Mihalache unde am fost prima data.

Cum spun si fetele, problema este la dealer nu la Renault-Nissan - e prea general!

Pupici

[gravi]7+

bb mic

va multumesc pentru raspunsuri, continui azi spunindu-va ca ieri a fost sotul la OPC, reclamatii verbale a facut lunar la dealer si una scrisa pe care a trimis-o la IPSO, la avocat nu are cum sa apeleze atita timp cit in contract nu se precizeaza termenul de livrare al masinii

EU N_AS FI SEMNAT ASA CEVA IN VECI!!!

M.

dev xero ellinika...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...