Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pilaf fara ceapa ?


corsge

Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai eu ii fac orez fiert cu morcov ras,ardei si rosie,ulei,carne.poti pune de asemenea in mancarica de legume si putin orez si nu mai pui cartof.poti sa-i faci si orez cu lapte sau orez fiert in apa cu zahar si branza de vaci.

 

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu le-am dat pilaf de mititei, la 7-8 luni mancau.

 

il faceam ca si pe cel pt oameni mari, cu aceleasi ingrediente. eu nu calesc ceapa sau altceva nici pt noi, sotul are gastrita si nu suporta.

 

pun deci ceapa, morcov, orez, sare, piper. apoi mai pun (facultativ) dovlecei, praz, ciuperci, ardei, gogosar, etc. cu sau fara bulion/ rosii. cu marar si patrunjel.

 

e foarte gustos si le place copiilor.

 

_________________________________

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

 

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

************************

DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?id="teal">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu i-am dat pilaf de la 6 luni jum, cam asa.Eu pun orez, morcov ras, telina rasa, o ceapa mica, dovlecel, ardei gras, carne, putin ulei si bag la cuptor, iar spre final pun o rosie. Cand il scot din cuptor presar patrunjel verde tocat. Nu calesc niciodata ceapa sau legumele.

 

Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La noi in casa dintotdeauna pilaful se face fara ceapa (calita). Doar se trage orezul in putin ulei, se adauga supa de pui, rondele de morcov sau baby carrots, ciupercute (nu intotdeauna) si carnita din supa, dezosata (ca sa para mai multa, ca suntem hulpavi si am minca toata carnita odata).

 

Ceapa se pune intreaga la fiert odata cu ele, dar doar daca vrei. Eu nu mai pun ceapa de mult.

 

Nota: ceapa fiarta in orez se arunca dupa ce l-ai luat de pe foc fiindca amareste pilaful daca o lasi in el.

 

Ce au scris fetele mai sus la noi se numeste pilaf sarbesc si mie nu-mi place

 

pisici si floricele

"If you are unware of your choices, then you have none"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Va multumesc frumos pentru sfaturi si pentru retete . Eu pregatesc orezul cu ceapa, pentru noi, dar, pentru ea, nu as fi vrut sa introduc ceapa. Are stomacelul sensibil (1 an si doua luni), ca orice copil, si mi-e teama de leziuni interne mai tarziu. Stiti voi, efectele se vad mai tarziu, nu acum![flo][flo][flo]

 

Corsge

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...