Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Test secretie sau lichid amnitotic?

Recommended Posts

Dragi Burticute si nu numai,

Astazi mi s-a pus o maaaree pata si un semn de intrebare: daca secretia mea abundenta(care se pare ca "e normala" pentru o femeie insarcinata) nu este o simpla secretie ci pierdere de lichid amniotic?

Stiu ca sunt cateva aspecte care diferentiaza secretia de lichid: mirosul (dar sunt racita si nu am miros), aspectul si culoarea dar...nu sunt dr. ca sa pot fi 100% sigura!

Exista in Romania un test pe care sa il cumpar de la farmacie astfel inact sa nu sun de fiecare data doctorul?

Multumesc pentru orice idee imi dati!

Mamica de Iulia (06.02.2004) si [gravi]18+ (cred)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cica ar exista la farmacie niste benzi pentru testarea PH. dar sora mea a intrebat la mai multe farmacii si nu a gasit, unele farmaciste nici macar nu au auzit.Poate apare cineva care stie unde putem gasi sau sa ne dea alte solutii.

Oricum la tine nu cred ca e cazul fiindca pierderea de lichid aminotic s-ar confunda cu un pipi involuntar, posibil in saptamanile mai inaintate de sarcina.

[gravi]16+ [baietel]

DANNA

Ce pacat ca sfaturile veneau de undeva din UE[:D] (hartie indicator PH+scala de culori pentru interpretare).

Poate dupa 1 ianuarie o sa gasim si noi in farmacie. Eu nu am primit decat raspunsuri de genul: nu am auzit/au mai intrebat si altii dar nu am avut niciodata. Cred ca nici prin spitale nu au auzit de asa ceva.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si [gravi]18+ (cred)

• 3 months later...

Am gasit astazi la farmacia Dona (Iancului) test "Al-Sense kit" Amniotic Leack Detector.

Pentru cine va fi interesat pe viitor. Este insa ff scump, 3 teste costa aproape 80 ron (800.000 lei)[xx(]. Nici nu iti mai vine sa il cumperi [:D]

Mamica de Iulia (06.02.2004) si [gravi]31+[baietel]

Fasolica din burtica si Pozeid="Comic Sans MS">id="size1">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...