Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Romania - bine ai venit in Uniune!

Recommended Posts

• Administrators

Vrem sa fim primii sa felicitam Romania pentru sarbatoarea de la 31 decembrie.

Sunt fericita ca traim acest moment. Cine si-ar fi imaginat la 22 decembrie 89 ca intr-o zi, si nu prea departe in viata noastra - vom fi membri ai Uniunii Europeene.

Ce inseamna pentru voi aderarea la Uniunea Europeana?

Bine ai venit in Uniune!

[EU]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

NOU:id="red">www.supereva.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[bis] De multe ori am spus, sunt extrem de fericita ca traiesc acest moment[cool]

"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Pentru mine aderarea sper sa insemne inceputul sfarsitului hotiilor consacrate, a sferei ipocriziei si coruptiei la orice nivel, a destatuarii incompetentei, promovarea pe criterii de profesionalism si munca, pe calitate si concurenta loiala, pe cresterea calitatii serviciilor si produselor, pe cresterea responsabilizarii reale a faptelor, pe respectarea legilor si consacrarea justitiei la toate nivelurile.

Pentru mine aderarea sper sa insemne retrasarea relatiilor umane, inceputul schimbarii mentalitatii de "merge si asa", aplicarea acelei sintagme americane ce eu am retinut-o candva ca si esenta "ajunge sa tot intrebam ce face statul pentru noi, e timpul sa raspundem ce facem noi pentru stat"

Desi probabil mai greu, dar trag speranta ca vom reusi, pentru ca desi poate ca un exemplu hilar, de cand cu aplicare Noului Cod Rutier, mi-e greu sa mai zaresc soferi fara centura de siguranta pusa, mi-e greu sa mai zaresc soferi care nu acorda prioritate ceea ce ma incanta atat de mult incat brusc am inceput sa cred ca DA SE POATE.

Aceasta este speranta mea nu ca roman, ci ca om, ca cetatean al unei tari ce poarta numele de Romania.

Marius Pernes

www.marius.rdsor.ro

pt mine inseamna... inca un pas spre noua ordine mondiala( "Novus Ordo Seclorum")[vampir]

"... exista o putere extrem de bine organizata, subtila, completa, patrunzatoare, care te condamna doar pentru ca îndraznesti sa respiri."Presedintele Woodrow Wilson[:(]
id="left">

NEW-AGE = este o "religie" moderna formata dintr-un amestec de religii si culte ce au la baza credinta intr-o guvernare cetralizata a planetei noastre de catre o ierarhie numita "stapanii intelepciunii" (adica conducatorii lojelor masonice, adeptii invataturilor si practicilor sintetizate in "protocoalele Sionului"), care in realitate sunt fiinte posedate demonic. Astfel se explica cresterea fenomenelor de ocultism- ghicirea, astrologia, hipnoza, fenomenul OZN, practicile Yoga, credinta in reincarnare, mitologia, panteismul, vrajitoria. Mult dorita Noua Ordine Mondiala nu cauta pe Dumnezeul crestinilor, ci urmareste intronarea lui Lucifer drept forta conducatoare spre a lua de la oameni slava ce se cuvine lui Dumnezeu.
id="left">

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"

Parintele Arsenie Boca

imi iubesc tara enorm,dar vad si aici in grecia de cind cu aceasta aderare,lumea a saracit enorm...si ce bine le era tuturor; pina in momentul in care au intrat in EU...macar in tara noastra sa fie altfel si sa fie asa cum isi doreste si D-l Marius,si asa cum ne dorim toti,dar din pacate,cam greu...sa auzim numai de bine[flo][RO]

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"

Parintele Arsenie Boca

Ce increzatori sunteti...si ce ganduri marete aveti.Si cand ma gandesc ce mici suntem noi fata de toate jocurile politice si ascunse ale marilor puteri.

Marius...sa dea Bunul Dumnezeu ca macar jumatate din ceea ce-ti doresti sa se implineasca.Sa stii ca oamenii se intreaba si in EU ce face statul pentru ei deoarece e tot mai rau in loc sa fie mai bine.

Schimbarea trebuie sa vina din interior, faptul ca Romania intra in Uniune nu-i schimba pe oameni, poate doar de frica consecintelor si a sanctiunilor.Am stat 2 luni in Ro, am venit abia de o saptamana si am intrebat taranii in piata ce vor face din 01.01.2007 cand se vor impune unele restrictii in agricultura.Mi-au raspuns:..."pot sa zica ce vor ei, noi facem tot cum stim noi...".No comment

Zouzounaki...Grecia nu e singura tara care a "saracit" dupa aderarea la EU.Am pus ghilimelele deoarece nu tara saraceste, ea are de unde sa traga si ce legi idioate sa nascoceasca[bang][bang][bang]

...dar e bine ca sunteti optimisti...si sper sa ramaneti tot asa[bis][bis][bis]

Parerea mea este ca intrarea in UE este de partea oamenilor profesionisti, responsabili, cu tarie de caracter, cu educatie si daruire, oamenilor vizionari. Eu cred ca acesti oameni vor inflori, restul, din pacate majoritatea, vor trebui sa se adapteze. Vor trebui sa invete sa se comporte, vor trebui sa invete sa evolueze, vor trebui sa invete sa devina profesionisti, etc.

Marius mi-a placut f mult ce-ai spus 'e timpul sa raspundem ce facem noi pentru stat". [cool]

"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Eu deja am "gustat" din viata de cetatean al UE. Incepand cu anul urmator se introduc taxe la universitatile germane. Pe langa cei 200 euro de pana acum se mai adauga 500, sume care au trebuit virate pana la 1 decembrie. Celor de la Uni le-a trebuit ceva timp sa decida regimul studentilor care vin din Romania sau Bulgaria si au hotarat in final ca si acestia trebuie sa plateasca taxa de 500 euro.

Argumentul lor este ca legea spune ca cetatenii UE trebuie tratati egal. Oare asa va fi? [bang]

Alina

Pai, schimbarea va fi ca nu se vor mai da spagi si mita in LEI ci in VALUTA. Personal, eu nu vad nimic bun. Chiar imi doream sa nu intram in UE. (Nu aruncati cu pietre!!!) E parerea mea. Sa dea Domnul sa ma insel! Dar nu cred. Nu suntem pregatiti pentru asa ceva. Cel putin, nu acum.

Da Alina suntem tratati egal.Ca si aici.Un intreprinzator micut face o boacana-financiara, e drept-si primeste zeci de euro amenda plus inchisoare, in timp ce un parlamentar(tot de aici)face o boacana mai mare decat celalalt-tot financiara fireste-dar nu pateste mare branza, doar 3.000 euro amenda.Si asta e numai un exemplu, nu as vrea sa va insir mai multe.

Am fugit de d.... si am data de mama lui, eu care credeam ca justitie mai aiurea ca-n Romania nu se poate.Aceasta tara de oameni perfecti mi-a aratat ca se poate[:D].

Noroc ca printre ei mai sunt si oameni buni, nu numai perfecti, ca peste tot dealtfel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...