Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce sa fac pentru ochi???

Recommended Posts

Dragelor, nici nu stiu cum sa explic, dar sper sa intelegeti despre ce e vorba: am 24 de ani, si parca asa, dintr-o data, "m-am trezit" cu pungi la ochi (niste mici umflaturi mai jos de ochi).[bang] Le-am observat intr-o dimineata, si m-am gandit ca erau din cauza somnului, dar de atunci le vad zilnic, indiferent daca dorm mai mult sau mai putin. Ma deranjeaza destul de mult cum arata, si nu stiu ce sa fac. [q]

MA gandeam sa tin gheata acolo, ca poate dau inapoi, dar nu pot face asta chiar zilnic, si in plus...nu stiu daca e sanatos pentru oasele fetzei sa fie expuse zilnic la asemenea "tratament" [alcool]

VA rog sa ma ajutati ca sfaturi, ca imi e frica sa nu se mareasca si sa arat ca o baba!!! [xx(]

[pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ar trebui mai intai sa consulti un medic.

Eu patesc asta cand exagerez cu sarea - ceva ce fac foarte des, din pacate.

Remediu (uneori) folosesc crema contra hemoroizilor care e un antiinflamator puternic. Nu gheata, nici mie nu mi se pare sanatos.

Dar repet, incearca sa descoperi cauza!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Multumesc pentru raspunsuri. M-ati pus pe ganduri....si zilele astea imi fac programare la medic.

Am uitat sa precizez in mesajul anterior ca port ochelari de vreo 4-5 ani, dar am dioptriii mici: 0,75 si 0,50.

Probabil, asa cum spuneati, este vorba de ceva afectiuni renale. Eu nici nu m-am gandit la asa ceva. Multumesc mult!

[pup]

Am vazut o emisiune pe unul din canalele cu emisiuni medicale ( ca se le zic asa) despre un tip ( dar el era la vreo 50-55 de ani) si care avea niste pungi ingrozitoare sub ochi.

Nu am vazut emisiunea de la inceput, si deci nu cunosc ce investigatii sau ce raspunsuri i s-au dat vizavi de motivele "pungilor", dar tot ce pot sa-ti spun e ca s-a operat si doar prin operatie a scapat de ele.

Dar la el pungile erau asa de mari de ziceai ca era batut [neand], nu alta.

Oricum, cea mai buna solutie e sa mergi la medic si sa faci si niste investigatii.

quote:Originally posted by J G

ar trebui mai intai sa consulti un medic.Eu patesc asta cand exagerez cu sarea - ceva ce fac foarte des, din pacate. Remediu (uneori) folosesc crema contra hemoroizilor care e un antiinflamator puternic. Nu gheata, nici mie nu mi se pare sanatos.Dar repet, incearca sa descoperi cauza!J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

id="quote">id="quote">Am mai citit undeva asta si chiar eram curioasa cum trebuie procedat.Este valabil si pentru cearcane,nu?Pe mine cearcanele ma termina!Cum trebuie aplicata?In strat subtire,numai seara,te mai dai cu crema de ochi?Poate fi folosita pe o perioada indelungata?Nu te trezesti cu ridirile amplificate,adica nu usuca pielea?Multumesc,dulcetica

Dulcetica id="red">ma gandeam azi la tine ca toata ziua i-am zis "dulcetica" Carlei.

Se aplica in strat subtire inainte de machiaz, ziua. Nu este un tratament, este un remediu "de urgenta" ca sa zic asa. Oricum trebuie cautata cauza - fetele au zis bine, de obicei probl renale sau exces de sare.

Si eu am niste cearcane... plus ca daca mananc sarat ma trezesc cu fata umflata si sunt de rerecunoscut.

Dar aplic crema doar cand am o intalnire ceva, nu toata ziua. In rest incerc sa ma abtin de la sare...

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...