ingeras26a Publicat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 8, 2006 Buna, Eu mi-am facut acum o luna programare pt ecografie 4D la Dr. Chitescu, Medlife Grivitei, ora 14.30, dar nu ma mai duc, pt ca imi va face eco medicul meu ginecolog. Este vreuna dintre voi interesata, sau sun sa o anulez? Pupicei, Ingeras [gravi]38+ [fetita] Maya Maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxygeo Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 azi e????? ca n-am inteles [alcool] http://community.webshots.com/user/roxygeo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingeras26a Postat Decembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Scuze, am uitat sa pun data. Este pe 12 dec, marti, la ora 14.30. Pupicei, Ingeras [gravi]38+ [fetita] Maya Maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanabbb Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 INGERAS eu nu vreau programarea...dar voiam sa te tuc! de tare mult timp nu te.am auzit si acu sa.mi cada fata cand am vazut ca mai ai 2 sapt si nasti!doamne...parca acu eram la aspirante.... sa ai iubita o nastere usoara si o bebelina sanatoasa... sunt asa emotionata...nu pot sa cred cum a trecut timpul si iti vei tine minunea in brate.... bafta multa.... oana[gravi]6+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingeras26a Postat Decembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Oanabbbid="red">[pup][pup], sar'na din suflet! Vad ca si tu ai reusit in sfarsit!!! Cred ca mai am mai putin de 2 sapt, azi ma duc sa-mi faca programarea la ceza :) Am scris mult la mamici de nov-dec. Sarcina usoara si bebel sanatos si frumos! Pupicei, Ingeras [gravi]38+ [fetita] Maya Maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.